lørdag, august 26, 2006

Mine favoritt tekopper (my favourite tea cups)


Jeg ble inspirert av Leah http://iethusienhage.blogspot.com/ til å vise mine favorittkopper. Disse blå er gamle...og koppene i stråmønster er kjøpt på fabrikken i Danmark, Royal Copenhagen. Tynne, lekre porselenskopper. De ser pene ut i hylla, er nydelige å drikke av...men jeg innrømmer at jeg til vanlig gjerne bruker en kopps om ligner mer på et krus...en stor porselens kopp med motiv av engelske roser.
I was inspired by Leah http://iethusienhage.blogspot.com/ to show my favourite cups for drinking tea. These blue ones are old. The ones with the straw design were bloght at the Royal Copenhagen factory in Denmark. They look nice in the shelves...lovely porcelain cups... but I have to admit that I normally have mye tea in a huge porcelain cupdecorated with red and pink english roses.

7 kommentarer:

Lena sa...

Åh så flotte te-kopper!! Det er så koselig med gamle og nostalgiske ting:-) Den muggen du hadde bilde av var også flott!

Tone sa...

De var nydelige, kan godt tenke meg at teen smaker i de :-)

Hulda sa...

Veldig fine! Det er godt å drikke te av tynne kopper.

Nina sa...

ja det är skillnad på kopp och kopp. känslan att dricka ur "mormors" kaffekopp jämförelsevis ett "Latte" glas är stor....

Anonym sa...

Nydelig kopp fra Royal Copenhagen! Jeg elsker RC! Har selv en god del fra dem,men da det Mega Mussel malte servise. Bruker det til hverdan og til fest jeg. Syns at de koppene m/fat er utrolig god å drikke av!

Anonym sa...

Eh..her skjedde det noe rart. Det var jeg som skrev det siste innlegget..

Hulda sa...

Nå venter jeg på neste oppdatering fra deg! Håper du har det bra!