onsdag, november 22, 2006

Jeg har vært syk så lenge nå...og har følt meg helt "spøtta og uttygd" som vi sier her i nord. Helt uten energi, rett og slett. Jeg hadde en fridag fra jobb..og min kjære foreslo at vi begge skulle ta en ekstra dag fri...og han tok meg med på en overraskelses-tur til København. Hva har jeg gjort som har fortjent en slik hjertenskjær;) reisen og helga har gitt meg masse energi, til tross for at den var stappfull av opplevelser. I København var det full julestemning nå...jul i Tivoli..alle butikker...julemarked i Nyhavn...Vi har gått masse...masse..og vært mye ute i frisk luft. Sovet godt om nettene...spist godt...ledd mye...og opplevd ufattelig mye på fire dager. Og jeg føler meg frisk....og full av energi igjen;))
I`ve been sick for a long long time now. Had no energy for anything exept coing to work, sleeping...My dear one got me taking a couple of days off work...and took me along to Denmark, to Copenhagen. I don`t know what i have done to deserve a man like mine;) We had 4 days filled with all kinds of happenings. Copenhagen were in xmas spirit everywhere. I`m filled with energy now;))

2 kommentarer:

Hulda sa...

Så heldig du har vært, det var jo litt av en gledelig overraskelse. :o) FLOTT at du føler deg i toppform igjen nå. Det må ha vært herlig med en Køben-tur. :o)

Hilde C. sa...

Så bra at du føler deg i form igjen - turen til København hørtes flott ut :-)