mandag, januar 23, 2017

Nytt år, nye muligheter. Godt nyttår 2017 til deg som besøker bloggen min. 
I dette nye året er det kanskje muligheter for at jeg kan blogge mer. Det er intet nyttårsforsett, men mer et ønske fra min side. Det er gøy å blogge, gøy å legge ut bilder av ting jeg holder på med. Og ikke minst er det gøy å få tilbakemeldinger. 
Bloggingen gjør faktisk at jeg selv legger bedre merke til hva jeg produserer av ting gjennom et år..og jeg det gjør også at jeg titter rundt i andre blogger når jeg får kommentarer...og det er jo alltid en positiv opplevelse å se hva andre blogger om.
 To små venner skal få nye kofter på nyåret. Jeg har strikket av restegarn, samlet sammen det jeg selv hadde av passende farger. Knappene hadde jeg fra før. Det var litt ekstra gøy å strikke slik av restegarn. Jeg fulgte ei oppskrift for å få riktig størrelse, men ellers fant jeg bare på underveis. 

5 kommentarer:

amo sin blogg sa...

Så fine jakker,
det blir nok veldig fornøgde mottakarar.

Marit Johanne sa...

Så fine jakker! Og så flott at de er laget av restegarn, gøy når restene kan bli til noe så fint.

Janne i Fagerlia sa...

Godt nytt år til deg også! Moro med restegarnsprosjekter. Man vet ikke hvordan det endelige resultat vil bli, og dermed blir det ekstra spennende. Flotte jakker i fint avstemte farger.

Bodil sa...

Så kjekt når ein kan strikka såå fine plagg av restegarn :)

Maria - Min oldemors hus sa...

Takk for veldig hyggelig kommentar på bloggen min, det setter jeg veldig stor pris på. Det er sånt som motiverer til innsats når man av og til er litt lei. :)