mandag, januar 22, 2018

Solen har kommet tilbake her nord! Sist søndag så vi den en hel time!!
Hvilken lykke og glede, det er nesten vanskelig å sette ord på! Vi har hatt mørketid med masse lys; nordlys og himmelfarger som minner meg om himlene min mamma malte med porselensmaling. Men sollyset, ja det er noe helt annet. Solen gir virkelig energi!

5 kommentarer:

Tove Steinbo sa...

Uten sol - intet liv! Så klart det er fantastisk når den dukker opp igjen over horisonten. Og for et lys - utrolig vakkert!
Takk for hyggelig kommentar på min blogg. Gå tilbake og se mitt svar. Ta en tur til Oslo, så skal jeg vise deg hvor fint det er på Stovner.
En fin uke ønskes deg av Tove/fargeneforteller

Birthe M. Kalleland. Bjørhovde sa...

Skjønner godt at det er glede når sola kommer igjen, selv om jeg bor langt sør, men jeg bodde noen år i ei bygd med høye fjell rundt ved Bergen. Huset vårt var uten sol en måneds tid, og det var lenge syns jeg. Men misunner dere nordlyset. Det er sjelden vare her sør. :-)

Barwitzki sa...

Så veldig fint at solen har kommet tilbake i nord.
Jeg kan ikke forestille meg hvordan det er uten sola, men jeg kan forestille meg hvor flott det må være når det endelig komme tilbake :-)
Ja solen gi energi og godt humør. Hilsen til nord.
Klem fra Viola

Gørill sa...

Så hyggelig at du fant bloggen min, for da fant jeg din også😊 Skal ta meg en runde👍☕️ Fine luer👍

Sylke Feldhusen sa...

Takk for hyggelig kommentar hos meg :)
Så kjekt at sola nå kommer tilbake hos deg! Jeg håper du får se den oftere fremover ;) Det er veldig fint nordpå. Hvor langt nord bor du?