torsdag, september 07, 2006

Babyteppet vokser (the baby blanket is growing)

Jeg har vist dere dette babyteppet jeg skal strikke. Så langt har jeg kommet nå. Selve teppet er ferdig, og nå strikker jeg kanten som skal syes på rundt hele teppet. Den skal strikkes i fire striper. Underveis har noen gitt meg ideen om å sy et farget stoff på baksiden, men jeg vet ikke helt. Hva syns dere? Det måtte i så fall bli flanell..Jeg har ikke så lyst til å ha noe farget og "glorete" bak, liker det best når det er hvitt og litt "lekkert", men syr jeg hvit flanell bak vises jo ikke hullmønsteret;(
This is how close to finished the baby blanket has grown. The main blanket I`ve finished knitting. Now I`m working on the four stripes that are going to be sewn around the blanket, as a lace. Someone has suggested that I sew a coloured fabric on the backside, but I haven`t decidet yet. I like it best like this. Or what do you think?

10 kommentarer:

Marianne G sa...

Oj, det var ett flott teppe. Det må være litt av en tålmodighetsprøve å strikke.

Hulda sa...

Syns det teppet ble flott, og du trenger jo egentlig ikke noe på baksiden av det, det er jo varmt som det er.

kreoline sa...

Å, det var et kjempeflott teppe, nydelig kant på. Er enig med deg i at det hvite er det reneste og peneste. Ville heller ikke tatt noe bak.

irishmama sa...

I love the baby blanket, I think I prefer it just the way it is. Love the purses.

Leah sa...

Så tøffe bamsevesker :-) Babyteppet blir jo nydelig, jeg ville ikke hatt noe bak. Man får jo litt "helseteppe-effekt" med de hullene også. Ønsker deg god helg :-)

Tussilago sa...

Takk for gode kommentarer!
Da føler jeg meg trygg i mine tanker på at det er ok å ikke montere noe stoff bak;)
Det har ikke egentlig vært noen tålmodighetsprøve..mønsteret i selve teppet har vært veldig lett å huske..går fort å strikke når man ikke må titte på mønsteret hele tiden;)

Lena sa...

Åh så flott et teppe, modig er du som tør sette igang med noe slikt!! Jeg jobber bare med tanken jeg *fnis* Goood helg:-)

maloppa sa...

Jättefint som det är! Är det svårt att göra? Ska bli moster i början på nästa år, kanske ett lämpligt projekt...

LivM sa...

Nydelig teppe du har laget. Er enig med de andre, du bør ikke ha noe stoff på baksiden.Skulle du derimot brukt det som vognteppe da synes jeg rosa eller lyseblå "bakside" er pent!

EM sa...

For et flott teppe! (Birchsjalet hadde du helt sikkert klart også, for det mønteret sitter også etter noen få runder) :)