onsdag, november 08, 2006

Jeg har vært forkjølet...influensisk..lenge nå. Føler meg ganske utslitt for tida! Det har blitt lite energi til overs...til feks blogging. Men jeg driver på med håndarbeid..er man først bitt av den basillen..så gir det ekstra energi å drive på med slikt..uansett hvor kort tid av gangen man orker å holde i strikkepinnene;)
Hvis noen har gode ideer til hvordan man kommer til hektene...så fort som mulig...så tar jeg mer enn gjerne imot gode råd;))
I`ve felt sick for a long time now...having a rough kind of cold. I haven`t had mutch energi for blogging...or anything else for that matter...but even though I`m doing some knitting. It gives energy! Any ideas for how to get rid of the cold??

5 kommentarer:

Lena sa...

Huff da, leit at du er syk. Har ingen gode råd om hvordan du skal komme til hektene annet enn å ta vare på deg selv og gi deg selv TID til å bli frisk... Hører flere sier at forkjølelsen og influensaen henger lenge i om dagen, men ønsker deg masse GOD BEDRING:-) KLEM

Tussilago sa...

takk lena!!
slike gode tanker gjør meg fortere frisk...det er jeg helt sikker på;)
Har kjøpt en mikstur jeg skal drikke "energi-styrke...ENAXIN", så nå er jeg spent på om den har noen effekt..og at jeg får styrke nok til "å orke å bli frisk"..Det går nok bra, men jeg kjenner at jeg er utålmodig nå!!

Anonym sa...

Hi Tussilago,
a "Bircher-Muesli" could help:
rasp two fresh apples without peeling them, put the juice of 1 lemon over it. Sweeten with honey. Add two tablespoons of pressed oats and some chopped almonds.

Vel bekomme,
hilsen fra Mittroseliv (Claudia)

irishmama sa...

I know the feeling, I've just got over being sick for 2 weeks and I have'nt had much energy for anything. Hope you are feeling better

kreoline sa...

Leit å høre at du ikker er helt frisk. Slapp av og kos deg en stund, kanskje det hjelper. God bedring.