mandag, mars 26, 2007

Lyserøde roser (pink roses)

10 lyserøde roser fikk vi av mine foreldre denne helgen. De er så nyyydelige. Min kjære kjøper ofte blomster til meg, til oss, men det er ekstra morsomt å få blomster hos andre også;)
Lenge siden vi har hatt roser i andre farger enn rødt.. og denne fargen var så vårlig og søt.
This weekend my parents gave us 10 pink roses. They look lovely. It`s been a while since we had roses in any other colour than red..and these looked freshly like sprink..and sweet;)

10 kommentarer:

Elin sa...

Hei Tussilago (artig namn forresten!) Tusen takk for besøket på bloggen min! Eg er relativt nyblogga, men eg ser du har halde på ei tid. Og så masse inspirerande eg fann her! Jamen skal eg prøve meg på oldemorsruter igjen, og det fine spiralskjerfet. Kjempekos at folk legg ut litt oppskrifter eller linkar til oppskrifter. Her må eg innom igjen ved høve. Kan eg linke deg på sida mi? Eg har sett stiklingar av Flittige Lise, som no står og skal røte seg i små koppar. Fekk ein stor plante av svigermor som eg klipte ned. Spennande!
Enig med deg i at det er kjempeinspirerande å blogge og lese andre sine kommentarar og sjå andre sine bloggar.
Hei så lenge!
PS: Kor kan eg finne oppskrift på englemaskene?

HeiGrim sa...

Koselig med hilsen i bloggen min, trivelig blogg du har, kommer gjerne tilbake hit. Har plass på lenkelista mi om det er ok!? Ha ei fin uke til deg!!!

Tussilago sa...

Elin og Heigrim;
takk for hilsen. Jeg vil gjerne ha flere blogger i min liste, og vil gjerne være på andres liste! Koselig å få nye bloggvenner!!
Elin, du finner en oppskrift på englemasker/kjærlighetsknuter her; http://www.garnstudio.com/lang/no/visoppskrift.php?d_nr=87&d_id=5&lang=no
Det er ikke så vanskelig som det kan se ut som, og jeg håper du forstår oppskriften lett...hvis ikke, er det bare å spørre om hjelp!!

RedRobin sa...

Hei! Så hyggelig at du hadde besøkt meg. Nydelige roser du fikk i helgen, heldiggris!! :o)

Hulda sa...

Så flotte roser du har fått fra foreldrene dine. Det er alltid så koselig å få. :) Rosa er jo også veldig fin farge. Flott den ramma du fant i sommerhuset!

irishmama sa...

Roses are my favorite flower, I love the scent. Yours are beautiful

kreaLIV sa...

Takk for besøk på bloggen min, koselig. Nydelige roser,ha ei fin uke.

Hulda sa...

Hei! Den asjetten med roser over det hele kjøpte jeg på Indiska, i København, sommeren for 3 år siden. Det er egentlig et stort tefat, det hører en stor kopp med samme mønster på til fatet. Den har jeg i et skap i stua. :)

Tussilago sa...

Takk for trivelige kommentarer på bloggen min..
faktisk kjenner jeg at det å få kommentarer..gjør at jeg har enda mer lyst til å legge inn saker her, skrive, vise bilder..! Takk!
Hulda; faktisk var jeg på Indiska før jul i fjor;)) Jeg har ikke vært så begeistret for roser..syns det har vært litt for søtt for meg. Men jeg kjenner at jeg har blitt inspirert av din rose-stil...og liker det bedre og bedre;)

Anonym sa...

veldig interessant, takk