tirsdag, mars 13, 2007

Oldemorsruter (granny squeres)


Et teppe til en stol...eller et slumreteppe...Jeg bruker finullgarn. Fargene er ikke riktig så knallsterke som de vises her. Rundt hver rute hekler jeg 3 runder med sort, og planlegger å sy dem sammen. Egentlig skulle jeg brukt garnet til et Granny Ripple - teppe...men jeg greide ikke å vente til starten på alongen. Det er Gimpelise som har startet alongen på Hobbyboden. Dette er en internettside med oppskrift og veiledning i å hekle slike oldemorsruter.En god ide hvis du også fikk lyst til å prøve deg på dette nå.Ta en titt her.
An old fashioned blancet is what I plan to make. The yarn is wool, and the colours aren`t as bright as they loook here..
I planned to use this yarn for the Granny Ripple along...but I had to start crocheting before the start of the along, and it turned out like this;) Gimpelise has started the crochet along at Hobbyboden. This is a site for a pattern and "how to" for making this crohet pattern. A good idea if this is something you too would like to try. Take a peek here.

3 kommentarer:

irishmama sa...

The squares look great, I just started a blanket for my eldest.

LivM sa...

Teppet ditt blir flott. Jeg liker fargevalget ditt. Så du forresten teppet som sto i forrige Allers? Det var holdt i grå-toner. Lykke til videre med teppet!

moderncountry sa...

Tusen takk for link til oppskriften! jGe har nemlig så lyst til å prøve meg selv og har lette overalt etter en oppskrift. TAKK!!