mandag, juni 18, 2007

Bøker på flyttefot (books on the moowe)

Hobbybøkene mine er på flyttefot. Dette er noen av bøkene og oppskriftspermene min. samlet gjennom mange år...riktige skatter er de for meg;) Gleder meg til å få dem på plass i mitt nye arbeidsrom...og å få tid til å bla i dem igjen. Min kjære lager et arbeidsrom til meg i vårt nye hus. Snill som han er ...er dette det første rommet han har fokus på å få iorden. Jeg er heldig.
All my crafting books and patterns are moowing to our new house. I am going to have a new crafting room there, and I am looking forward to have the time to spend in it;)

5 kommentarer:

min sin lille tue sa...

Det var en stor skatt ja. Godt å ha eget arbeidsrom ja. Og det blir nok et fint skjerf til deg, knall grønnfarge. Jeg er også veldig svak for grønn.

Mor Grethe sa...

Takk for hyggelig kommentar på bloggen min. Så artig å flytte inn på nytt arbeidsrom. Lykke til med fortsettelen av å komme inn i nytt hus og gratulerer med overstått eksamen.

Thea sa...

Hei, datt innom her ved en tilfeldighet...
Så heldig du er som får hobbyrom :) Mitt eget hobbyrom er noe av det jeg gleder meg mest til nå som vi har kjøpt hus... Kanskje mannen kunne fått litt inspirasjon av dette.. hmm... Foresten så ble gulvet ditt flott, likte mønsteret. Ha ne fin dag:) Thea

Henriette sa...

Flere som driver og flytter ser jeg. Driver på med det samme selv, skikkelig slitsomt. Men det blir vel veldig bra til slutt tenker jeg:) Inspirerende og deilig med et eget hobbyrom da! :)

Ida sa...

Mange sider med inspirasjon her, ja. :)
Og med eget hobbyrom kan man jo lage mye av det der.
Håper at du får mange kose stunder der. :)