fredag, juni 08, 2007

Jeg har hatt det travelt i det siste...eksamener..en veldig aktiv periode på jobben..huskjøp..flytting ut og inn..og oppussing. Vi har enda ikke flyttet...er midt i fasen nå;) Har blogget lite de siste ukene..men blir glad for hilsener likevel. Takk;))Leser i min og titter i andres blogger selv om jeg ikke tar meg tid til å blogge i min egen. Har lagt inn noen bilder i dag..aller først under her et bilde som beskriver det flotte sommerlige været vi har om dagen. Så et bilde fra min favoritt sti å vandre på;)
I`ve been busy lately...my own exams, work, new house...and I haven`t benn blogging any. But..I do read your comments, thank you. I`ve taken some photos from our wonderfulle summery weather..and from my favorite path to walk;)

10 kommentarer:

Elin sa...

Eksamen i slikt fint ver er ikkje spøk. Men så er det så kjekt etterpå... Lukke til med alt det kjekke. Eg har sytørke for tida, heklar grannyteppe i staden. Koseleg det og. Men blei jo veldig inspirert av siste nr. av Quiltemagasinet som kom i posten idag. Tenkjer kvar gong at no skal eg lage ein ting frå kvart blad, men blir det?...

min sin lille tue sa...

Hei. Koselig tursti ser det ut til:) Lykke til med flytting, oppussing og eksamensresultater. Ha ei fortsatt fin helg.

Underbara små ting sa...

Tack för dina fina rader hos mig och jag önskar dig också en trevlig sommar !

Kram Kram
Carina

JULIE K sa...

Ja det blir iblant slik at man har det så travelt. Har selv ikke hatt tid med å blogge i det siste, men nå regner det her og da er det en fin mulighet for å gjøre det : )

Hulda sa...

Så nydelig skogssti du har tatt bilde av. Der er det nok fint å gå turer. Godt du er ferdig med eksamen!!

paula sa...

Beautiful. Glad you are enjoying your new house

Mia sa...

Herlige bilder! Og så spennende med huskjøp og oppussing. Ikke rart tiden ikke strekker til blogging da. Skal bli spennende å få se bilder av det nye huset etterhvert (regner med at du kommer til å blogge om det...) Imens, nyt sommeren!

Hulda sa...

Hei! Er det den bruktbutikken i Gausvika du mener? Den vet jeg bare har sommeråpent. Jeg var der i fjor sommer, fant ei nyyydelig mugge der. :) De har jo enormt masse fint! Vet du om de har åpent på søndag?

Hobbyhuset-Merete sa...

Flotte naturbilder!! fekk lyst å ta ein liten tur på den stien der ;o) Lykke til med flyttin osv.. mykje styr når det står på, men VELDIG kjekt etterpå!! Ha ei super veke :o)

Turid sa...

Den så fredfull ut den turstien din, håper du har tid til å rusle litt der i din travle hverdag.Lykketil med flytte prosjektet.... Håper du har mange hjelpere....