søndag, september 09, 2007

Lapper...som blomster;) Jeg er igang med enda et lappeteppe..denne gangen har jeg laget min egen versjon av oldemorsruter. Planen er å lage et vognteppe. Skal bruke bare rester i røde-rosa farger. På den gule flekken i midten skal jeg feste noen perler. Som kant rundt skal jeg bruke en passende grønnfarge..Jeg er fremdeles tro mot min plan for å bruke opp restegarn, men denne gangen har jeg måttet tigge restegarn hos andre også; mamma;)) Jeg har latt oppgaven med å strikke lapper til det andre lappeteppet mitt vandre videre, slik at vi nå er flere som strikker for å gjøre det ferdig.
Crocheting a flower blanket for a baby. My plan is to make use of all my yarn left overs, but this time I`ve had to ask my mother for left overs too. On the yellow spot in the middle of the flower I plan to put some pearls, and as a lace around the blanket I plan to use a green colour.
Min kjære er en omtenksom, snill og elskelig mann. Overraskelser får jeg stadig vekk;)) Den siste uka mi har vært travel og slitsom..og humøret mitt har muligens ikke vært på topp. Og da syns han jeg fortjener et smykke på fredagskvelden. Et champagne-farget smykke, som jeg likte såååååå godt. Trenger jeg si at det er lett å elske ham?

My dear one gives me presents...and when Ive had a busy week and my moood haven`t been the best...he gives me a present like this on a friday afternoon. I do love him;))
Som en velkomst ved døra vår, henger denne blåstjernen. Slik har den blomstret hele sommeren...og det er nesten ille at jeg må ta den inn nå. Den skal erstattes av erica, men blåstjerna skal få henge i kjøkkenvinduet så lenge den vil;)
This blue-star flower have been greeting guests all summer, and it is almost tragic to replace it with something that can handle the freezing weather we are going to get soon. We`ll hang it in our kitchen window;)
Min kjære snekrer postkasse-stativ til nabolaget. Det står et stativ på vår eiendom, men det er et slikt metall-stativ som postverket har satt opp. Dette blir triveligere.
My dear one is making a mail box hanger for all the neighbours.
Jeg har kjøpt løk....dette er noe av den;) Skal plante i potter som skal settes i kjelleren til våren kommer...og jeg skal plante litt her og der på eiendommen vår. Det finnes allerede en masse påskeliljer rundt omkring, og noen tulipaner. Det er utolig flott met slike vårtegn..så jeg skal virkelig gjøre en innsats for å ha noe slikt å glede meg over til våren;)
Flower bulbs...I plan to put a lot of these in our garden this fall. It makes a lovely spring feeling when they are blooming as soon as the snow has left in spring.

15 kommentarer:

Moccasin sa...

Så koselig det kommer til å bli når alle vårløkene blomstrer hos dere til våren! Gleder meg til å se lappeteppet du holder på med. Nydelig farger du bruker. ;) God uke! ;)

Hilde C. sa...

Det lappeteppet kommer til å bli kjempefint - så flotte farger du har valgt :-)

Turid sa...

Du får en spennende vår å gå i møte, så masse flotte blomster.
Hærlige farger du har valgt til teppet, blir spennende å se det ferdig...Kjekt med en slik omtenksom mann som skjønner at nå er det på tide med en oppmuntring...
Å så kan han attpåtil snekre , det blir nok et trivligere sted å hente post nå hos dere!Ha ei fin ny uka!

Marie sa...

Nydelege fargar på blometeppet ditt! Så snill mann du har, ikkje rart du er glad i han. Kos deg med nydelege blomar til våren!

Hulda sa...

Så flott blåstjernen blomstrer enda. Nydelig, men kan nok bli kjølig for den ute nå, ja. Flott teppe du hekler, likte de fargene og mønsteret. Og smykket var så fint!

Ida sa...

Teppet blir både søtt og lekkert! :)
Kos deg videre med produksjonen.
Så mange løk du har snopet deg da du... ;)
Ikke kommet så langt jeg.
Skal bestille noen. Ellers tenkte jeg å vente til hagesenterene selger de ut billig. Må være tålmodig da.... ;)
Flott smykke fra din mann.
Skjønner at du er glad i han ja. :)

Timotei sa...

Herlige farger i teppet ditt! Og nydelig smykke fra din kjære. Koselig med sånne overraskelser!

Grip dagen sa...

Kjekt å høre fra deg!
Strikkepinnene og heklenåla er flittig i bruk, ser jeg. Så flott. Gøy å møte høsten med et håndarbeid i fanget.
I begynnelsen av okt skal jeg bli med på ei håndarbeidsmesse. Etter det kan det nok bli ei vinhøne til deg også. Kom med fargeønsker.
Ha en fin-fin dag. Marit

elin1976 sa...

Å for noen flotte lapper. Skal bli gøy å se hvordan det blir.
Ser ut som du har peiling på løk.
Bør man sette dem mørkt inne hvis man planter dem i urner. Jeg har nemlig ikke bed enda til disse å lurte på om jeg skulle plante i urner men vet jo ikke om de dør om de står ute. he he. Er ikke akkurat blomster Finn så....
Fantastisk snill mann du har som dukker opp med en slik gave. Ta godt vare på han sånne menn vokser ikke på trær.
Ha en super dag. Klem fra Elin:O)

Lena sa...

Nydelige lapper! Det teppet blir helt sikkert flott, gøy å se tepper med annet enn ruter og bølger (selv om det også er flott altså)! Så snill mann du har forrsten:-)

elin1976 sa...

Takk for svaret på spørsmålet:O) Nå skal jeg gå igjang med løkplanting jeg også. Blir spennende å se om det blir noen planter til våren. Ønsker deg en fin dag:O)

LilleBlå sa...

Så festlige lapper! Det kan nok bli et lekkert teppe tilslutt ja, - garantert!
Og jeg tror kanskje jeg må sende MIN mann på kurs hos DIN mann,- han har aldri skjønt det der med å overraske han... *fnis*
Ha en vakker helg!

elin1976 sa...

Er bare innom en snartur for å ønske deg en fin helg:O)

min sin lille tue sa...

Hei:)
Flotte lapper, det blir nok et fint teppe. Smart med perler i midten da.
Og gratulerer med smykke:) Og er det ikke når vi fortjener det minst at vi trenger det mest?
Ha en fin søndagskveld.

Bea sa...

Takk for hyggelig kommentar i bloggen min! Har visst vert innom deg før, men det var får dåkke flytta.. sikkert i vår ein gong :)

Lappane ser flotte ut. Er veldig glad i lappetepper, kjem nok til å halde eit auge på bloggen din framover.

Nydelig smykke, kjekt at mannen kan overraske ein gong i blant :D

Ha ein fin dag!