lørdag, februar 05, 2011

Fler og fler lapper


Oldemorsruter i gråfarger, rødfarger og nyanser av hvit. Vi er flere venninner som sammen hekler et stort teppe vi skal gi i gave. Disse lappene har jeg ikke dampet, så fasongen ser litt rar ut. jeg bruker restegarn. Vi bytter litt garn oss imellom, noen har mest rødt, noen mest hvitt...og noe garn har vi også kjøpt nytt for å få flest varianter. Det er kjempespennende å gjøre et slikt prosjekt sammen. Kanskje en ide til andre som skal gi en felles gave;)

7 kommentarer:

Malys krok sa...

Så flott det ser ut! Og sikkert koselig å være sammen om et slikt prosjekt! Minner meg om at jeg har noen slike ruter liggende, begynte på noe som skulle bli et teppe til min datter, hadde det til "pussel" når jeg satt hos en syk, gammel mor for 3-4 år siden. Siden ble det stopp..
Skal ta det opp igjen! Ser flott solbilde her under.Ja det er så deilig når en ser den igjen etter fraværelsen! Da sier jeg høyt:Velkommen tilbake til Nord - Norge! Og når den så, omsider, skinner inn i stua får den høre: Velkommen inn i stua vår! Det skulle skjedd i går, men skyene ville ikke forlate, og ikke i dag heller... Ønsker deg god helg!
-Margit-

Synnøve Olava sa...

Det var kjempesmart!
Nydelig blir det også, fin fargekombo!

klem

Ann Tove sa...

Ikkje noko er so fint som tepper i oldemorruter. Her var det fine fargekombinasjonar. So kjekt å lage eit felles teppe.
Ha eon fin lørdagskveld.

Anonym sa...

Hei.Så koselig da å være flere om arbeide.Lurt.Kjempe nydelige lapper.Er så nydelige farger.Ønsker deg en riktig fin helg.Klem fra Bodil.

Janne i Fagerlia sa...

Dette har jeg sansen for, skikkelig samarbeide for en koselig sak. På denne måten blir heller ikke arbeidet uoverkommerlig. Fine farger dere har valgt. Lykke til! Vi får vel se det ferdige resultat?

Sylke sa...

Det blir et flott teppe :)

Strikke-Mona sa...

Kjempefine ruter. Jeg heklet et sånt teppe i sommer. En fin sommeraktivitet.