torsdag, mars 03, 2011

Oransje er en favorittfarge for tiden, muligens påvirket av alt det oransje under VM. jeg ble inspirert til å ha noe oransje i min egen garderobe og satser på et heklet skjerf/sjal. Jeg heklet dette mønsteret for en del år siden, men nå kunne jeg plutselig ikke finne igjen mønsteret. Gjett om jeg har lett gjennom alle hyller med hefter og permer, uten egentlig å vite hva jeg skulle lete etter, om det var et utklipp eller et hefte. Rauma finull i rett farge fikk jeg tak i, men mønsteret fant jeg ikke. Men så plutselig fikk jeg tilbake et gammelt Sandnes julehefte jeg hadde lånt bort, og tror du ikke ved alle tilfeldigheter at oppskriften var inni akkurat det heftet. Snakk om flaks! I oppskriften er det brukt Tove garn, men jeg tror Rauma fungerer minst like bra.Skjerfet skal toves og da blir det herlig mykt;)

Det har blitt fire slike marius-packman-luer etterhvert. Har brukt restegarn og variert mønsteret på hver lue. Kanskje blir dette julegaver til neste år...hvis ikke noen verdige trengende dukker opp og er kalde på ørene allerede nå i vinter;)

I dag har jeg bakt suppebrød. Syns dette brødet er så kjempegodt!

VM gull i lange baner, nå sist også til Mads Northug Ausdal. Jo vi feirer da her hos oss også, flagget til topps for hver gull;) Vi har hatt en voldsom vind, og skikkelig snøføyke, så det blir ikke så lenge vi våger å feire med flagget til topps. Ikke er det vel så mange som ser det heller, når sikten her er like dårlig som den til tider har vært i Holmenkollen...men det er da litt stas med å heise flagget også, vise litt glede og nasjonalfølelse!Til sist et bilde av husets prins og kattegresset hans. Når snøføyka gjør alt hvitt ute, da er det visst godt å komme inn til sitt eget grønne gress og få spise så mye man vil: Han har i vinter knasket på en elefantfot (potteplante med lage grønne gresslignende blad), så nå var det på tide å gi ham litt vårfølelse på forskudd.

9 kommentarer:

Turid sa...

Hei , hei og hurra for VM på ski!
Da æ så bilde av dette innlegget på blogg lista mi , trodde æ et øyblikk at det var bilde av et fiskegarn ell. en trålpose.
Været er dårlig her å masse vind og dårlig sikt.
Lykke til videre i medaljekampen og med det farge glade sjalet!

Malys krok sa...

Ja vær er det her og, har til og med vært uvær! Men når det ikke er skade på folk eller hus så må en være fornøyd! Trist der slike ting skjer!
Blir spennende å se hvordan sjalet ditt blir!fin farge som lyser opp i hverdagen!
Og så heiser du flagget! Det må jeg si er imponerende! Flagget er fint og det er bare fint hver gang det kon komme til topps! Takk for hilsen!
-Margit-

Anonym sa...

Hei.Koselig når Norge vinner.Heia Norge.Nydelige luer.Sjalet ser kjempe fint ut.Skal bli kjekt å se ferdig.Dårlig vær på Nordvestlandet i dag å.Kuling og regn.Men nå går det fort fram til vår.Deilig.Alt mye lettere da.Ønsker deg en riktig fin helg.Klem fra Bodil.

Anonym sa...

Luene dine er kjempe fine!
Klem fra Igi

hobbyvenn sa...

Så fine luer du strikker- Og pusen din er jo bare kjempesøt... God helg!

Restegarn i Nord sa...

Hei og takk for hyggelig hilsen på bloggen min:)
Artig å få nye bloggevenner og bloggen din ser koselig og interessant ut. Så nå har jeg lagt meg til som følger.
Nå er VM festen over og jeg må bare si GRATULERER og HEIA NORGE!!
En fin søndagskveld ønskes:)

Elisabeth, innerst i veien sa...

Hurra for oransje! Å lete etter en oppskrift man VET man har, men ikke finner, er utrolig frustrerende. Så flaks du hadde. ☺

Synnøve Olava sa...

Hei!
Så mange flotte luer du har strikket! og det sjalet blir nok kjempeflott..., liker oransje jeg også!

Go'helg!

Bente's sa...

Så flott blogg! - inspirerende og kreative farger.
Morsomt at du ble overrasket over "isbaderen" min - han er heldigvis i go form og slapp unna forkjølelse. Så får vi se om han husker det til neste gang.
Ha en fin fin helg!
Bente