søndag, august 07, 2016 Tovede tøffler til tørk. Jeg har strikket dem i rester av vamsegarn/fritidsgarn, prøvd så godt som mulig å finne garn som var like løst tvinnet. Tenkte tovingen ble mest mulig jevn da, og det stemte godt. Tovet dem på 60 grader sammen med et håndkle. Og for å tørke dem i rett fasong og størrelse har jeg tredd dem utenpå et par sko med brødposer på. Når de har fått litt fasong skal jeg tørke dem den siste runden uten plastposer og sko. Jeg strikker disse på bestilling, så det er mulig jeg pynter dem litt mer når de er tørre.
Det går kjempefort å strikke disse, men selvsagt litt mer tid når jeg brukte rester og fikk mange tråder å feste. Jeg brukte denne oppskriften fra "Tusenideer".


"Murder in meriono" av Sally Goldenbaum er enda ei kjempegod fortelling fra denne forfatteren. Izzy med strikkebutikken og vennene hennes i den lille landsbyen løser mysterium...Jeg er kjempeglad i disse bøkene. De fleste er oversatt til norsk, men jeg liker godt å lese bøker på engelsk også.

 

Og hønemor lurer fælt på hva som står på gelenderet..et mysterium....fargerike sokker uten noen oppi..kluuuk kluk kluk klukkk!

2 kommentarer:

Bodil sa...

Fine og gode tøfler som ein snart får bruk for :)

amo sin blogg sa...

Koseleg og fargerikt innlegg.
Herleg.
Eg har lagra oppskrifta på tøflene, tusen takk.

Fin kveld frå Anne-Mari