lørdag, oktober 20, 2007Vi har fått et nytt familiemedlem;) en liten puse-gutt. Det har blitt lite fokus på blogging i det siste...vi har vært så opptatt av den lille på alle måter. Han deltar aktivt i alt vi gjør, og det blir mest strikking når han sover;)

A new member of the family;) a little male kitten. There has been little focus on the blog lately, cause we all have been busy around him. He takes part in everything we do, and love my knitting;)

11 kommentarer:

FO - 2 sa...

En liten "baby" i huset der. Søt og sjarmerende. :)
Min eldste datter på 10 holder på å lese "Anne fra Bjørkely" nå.
Det er barndom for meg også.... :)
Koselig at de leser, ser og opplever noe av det som vi gjorde.
Kan liksom dele det da.
God lørdag til deg.
Klem.

min sin lille tue sa...

Hei:)
Å naamin sæle vene da, for en nusselig kar... Ikke rart dere har vært opptatt av han.
Ønsker deg ei god helg.

Anonym sa...

Så skjønn pus, har han fått navn eller ?
Været varierer her hos mæ også ,alt fra sne til 14 gr.+ som det er nå kl 23.15. Juleproduksjon nesten i gang , det er bra, gleder mæ til å se hva du lager.
Bøkene som du viser til husker æ fra skolebiblioteket.
Ei go uke til dæ!

Anonym sa...

Åååå, så fiiiin en liten mons!!!! Har så kjempelyst på katt selv, men mye tyder på at eldstemann kanskje har allergi, så det er bare å glemme foreløpig. Det er så utrolig mye selskap i en så liten kropp. Jeg er oppvokst med katt i huset, og savner det veldig.
Anne fra Bjørkly gir meg også gode barndomsminner. Jeg husker jeg leste bøkene, og tv-serien levde jeg meg veldig inn i. Veldig koselig serie!! Mener den gikk på nrk1 på ettermiddagene for ei stund siden, men jeg fikk ikke sett så mange episoder.
Jeg kjenner det kribler mye i skapertrangen nå for tida. Og jeg gleder meg VELDIG til jul!!! Får desverre ikke tid til å produsere til julemesser, men ei venninne av meg skal kanskje stille på messe, så da blir det muligens noen få produkter fra meg også. ;)
Ha ei fin uke!!

paula sa...

He is so cute

Hulda sa...

Hei! Så koselig at du har oppdatert bloggen. Nydelige innlegg var det også. Veldig koselig å lese det du skrev om Anne fra Bjørkely, jeg har også alltid vært så glad i både bøkene og i filmene. Vet du at det også finnes bøker og filmer som heter Veien til Avonlea? Veldig fine de også, av samme forfatter. Anne er virkelig noe for seg selv, har alltid falt for sjarmen og den levende skildringa i bøkene. Herlig!

Nyyydelig kattepus dere har fått dere, har sjelden sett en så søt pus. Ta godt vare på han! Det er så alt for mange katter som driver rundt ute, syns ikke det er bra..

elin1976 sa...

Guri så nydelig. De er rett å slett så skjønne at jeg har problemer med å motstå:O)

Mia sa...

For en nydelig liten tass dere har fått i familien da. Vakker var han, og ikke rart han får en god del oppmerksomhet fra resten av familien. Leste innlegget ditt om Anne og Green Gables også; som jeg har elsket alle de bøkene og lest dem om igjen og om igjen... Og jeg skjønner at jeg ikke er alene om det...

Henriette sa...

Så nusselig liten kattepus da... :)
Den 16.november skal jeg få meg pus også, gleder meg som et lite barn...hihi:)

chocolatehead sa...

Hei! har nettopp "oppdaget" bloggen din, kjempemye fint her :)

Og for en nydelig pus, smelter helt av sånne bilder :)

Anonym sa...

Your kitty looks so nice ! I imagine easily this new friend in a warm blanket with the cold weather outside :-) !!