søndag, januar 27, 2008


Dette skjerfet er på strikkepinnene mine nå. Mohair garn. jeg har strikket et midt stykke med riller og i hver ende strikker jeg nå et stykke med blonde-mønster. Tanken er at skjerfet skal tas på i god "Mette Marit-stil", slik at blonde-strikket henger frem.
This scarf is what I am knitting at the moment.
Mamma har sydd en strikke-veske til meg. jeg er kjempeglad i den.fantastiske farger og mønster...og den er sååå praktisk;)
My mother has made me this knitting bag and I love it;)

Solen har kommet tilbake nå...og himmelen er full av lys og farger. Slik så himmelen ut en dag jeg kjørte hjem fra jobb..
The sun is back now..and our months of darkness are over for this time. The sky is filled with light and colour. This si what it looked like one afternoon.

Stjernehals. jeg har strikket flere slike i vinter. Noen har jeg gitt bort til verdige trengende...og noen skal jeg gjemme til neste sesongs julemesser;) det er flott å bruke opp restegarn på slike..og dess fler striper og dekor, dess morsommere blir de;)
A star-formed neck warmer. I have knitted several of these this winther. Some I have given away and some I plan to sell on next years x-mas faires.
Oisann...vår lille kattepus snek seg med i denne bloggingen også;) han deltar på alt som foregår i hjemmet vårt...og ved oppvaskbenken er han en flittig gjest. Han elsker lyden av rennende vann, og er så nysgjerrig at han faktisk har plumpet oppi vaskevannet;)
Upps...our little cat managed to get a spot in this blogging as well. he loves to watch everything we are doing..washing the dishes is something he loves to do. The sound of water thrilles him...


Til jul strikket jeg denne. Fant bilde av en kopptue i en blogg, men husker ikke hvilken. Jeg strikket av kattemotivet, men på min klut har jeg brodert rundt konturene med rødt, glitrende brodergarn. Den ble liksom for fin til å bruke i oppvasken, så den ble tilslutt til en bordbeskytter, noe å ha under varme fat på julebordet.


I knitted this at x-mas. I planned to make a cloth for the dishes, but ended up with something too delikate to put in the dish water. I plan to use this to have under hot things on the x-mas table. Knitting in red cotten and embroidery with sparkling red yarn.

Vårlige blomster. Min kjære kjøper ofte blomster til meg, og disse fire vårtegnene kom han hjem med her om dagen. Kan man ikke bli mer enn varm om hjertet av slike tegn på kjærlighet? ;) De røde amaryllisene har vi drevet frem selv. Nå blomstrer de for andre gang og er et flott syn.

Signs of spring;) Mye dear one gave me this one day last week. It`s a sign of love...and gives spring- feelings. The red amaryllis are blooming for the second time now.

9 kommentarer:

irishmama sa...

The scarf is gorgeous, and I love your knitting bag

Paula sa...

I so enjoyed your photos, giving me a glimpse of your days. The sky photo is beautiful.

Turid sa...

SÅ MASSE FLOTT DU HAR Å VISE FREM , DET SKJERFET VAR JO BARE HELT NYDELIG, FALT TOTALT FOR FARGEN. Strikke veske ser jo så praktisk ut, skulle gjerne kjøpt mæ ei om æ hadde kommet over noen som solgte...
Nydelige farger på himmelen hos deg nå som sola er kommet , ikke her ennå.
Å pusen din er så søt, typisk nysgjerrig kattunge ,skal være oppi alt!
Flotte blomster du har fått, amarylliseen som du har drevet frem sjøl er jo helt fantastisk, du er flink!

kvisten sa...

Mye spennede her ! Og søt katt!

one good apple sa...

The colours in the scarf are gorgeous, very autumnal.

LivM sa...

Er innom en tur for å hilse på! Flott sjal du er i gang med, Stjernehals skulle jeg ha strikket, men jeg har foreløpig ikke rukket det. Prosjektene står som vanlig i kø! Ha en forsatt fin uke!

Kjerstis Hjørne sa...

Hei Tussilago.

Så artig at katten din "leker" med vann.

Den stjernehalsen likte jeg kjempegodt, kunne du tenke deg å dele det mønsteret med meg?

Kjersti.

MITT FARGERIKE sa...

Søkte på google om ting å gjere i København, og da kom din side fram. Det eg eigentleg lurte på var om strikkegarnet er billigare der enn her i Norge. Har vert i Danmark mange gonger men kun med trailer da min mann kjørte på kontinentet for mange år sidan. Trur ikkje eg har vert der på 16-17 år og da var det ikkje muligheit å gå i butikker sidan det var vanskelig å få parkerings plass til traileren og tid var det lite av.

Ingrid sa...

Hei! Lenge siden jeg har v�rt her inne hos deg n�... Mye fint du har laget, og artig kattebilde! :)
Ha en fin helg!