torsdag, januar 03, 2008

Godt nytt år

Lyset er tilbake...og om ikke mer enn tre ukers tid nå er solen også tilbake;) Mørketiden er en flott tid..rett og slett fordi det ikke oppleves som totalt mørke, men mange varianeter av lys og farger på himmelen. Nordlys, stjerner, måneskinn..himmel i turkise, rosa, lilla og blå fargetoner. Men ingenting er likevel som solen...og ingenting er som å vente på solen..
The light is back;)) In around 3 weeks time we`ll see the sun again;))
Slik har vi ønsket gjestene våre velkommen i jula. Trappen vår er stor..men en slik overbygget veranda..så her har vi plass til masse pynt ved forskjellige anledninger. Dette er en del av dekorasjonen..vi har enda fler nisser,lykter og dekorasjoner av einer på andre siden av døren.
This is how we have made our gusts feel welcomed during the holidays.
Jeg har bakt brød til suppen i dag. For lettvinthets skyld brukte jeg en pakke ferdig miks fra Mølleren, havrebrød. Har brukt sorte oliven, biter av italiensk salami..litt flaksalt og olivenolje. Hmmm...det smaker godt (jeg greide ikke å vente til middag...)
I`ve made for the soup we`ve having for dinner today..hmmm..it smelled and tasted good;)
Han greide å snike seg med denne gangen også ;) Her ligger han på ett av mange favorittsteder, midt imellom fjernsyns skjermene sine (les; akvariene)Gjett om han har vokst siden han sist ble med på et bilde her i bloggen..han har blitt stoooor, men er bare 5 mnd.
Our kitten managed to get a place in the blogg this time too;) lying in one of his many favourite places, between two fishtanks (it`s almost like televisions for him I guess) He`s grown big even if hè s not more than 5 months old.