fredag, januar 11, 2008

Jeg har meldt meg på denne KAL en. Vi skal lese bøker om Miss Marple og strikke skjerf som vi skal bytte med en annen som har meldt seg på dette. Jeg har alltid lest bøker av Agathe Christie og Miss Marple er en favotittfigur. Dette blir spennende. Oppstart er 1.februar.

7 kommentarer:

Hulda sa...

Så spennende ting du har meldt deg på. Flotte skjerf du holder på med, og Miss Marple er jo noe for seg selv, da. ;)

Takk for tips ang. påskekort. Det skal jeg ta med meg. Holder på med noen retrokort nå. :)

My little footprints sa...

Hei!
Takk for hyggelig kommentar hos meg, tror ikke jeg har vært inne hos deg før?
God helg til deg!
klem fra Beth

Paula sa...

I haven't decided whether to join this KAL. I would enjoy reading the books but scarves are not my favorite bits of knitting and I'm afraid I would fail to come through. Well, I have a little time to decide.

Turid sa...

Blir nok spennende dette, har ikke lest noen av bøkene, men har jo sett filmer på tv. kommer jo i kveld på nrk.
Ha en fin uke!

molly sa...

Det høres jo koselig ut:) For de som kan strikke...hihihi;)

Lisbeth sa...

Takk for koselig besøk hos meg! Har ikke den store tiden til å strikke, men holder da på med et bølgemønstret pledd, så arbeid for laaaang tid fremover! Gøy med Miss Marple, do love Agatha Christie, min datter heter Agathe til mellomnavn1
Ha en nydelig uke!
Hilsen Lisbeth

Anne-Berit sa...

Hei:)Takk for fine ord hos meg,alltid hyggelig å bli kjent med nye bloggere.Må si den lille sjarmøren av en pus du har er supersøt,ikke rart den får være med på bildene i bloggen din.Mye fint å se hos deg,så mye fint du strikker.Er ikke så veldig flink til å strikke selv,men syns det er gøy å se hva andre får til.Velkommen til å ta en titt hos meg igjen.Ha en flott fredag:)