mandag, oktober 06, 2008

Det har vært stille her inne.

Rett og slett helt uten livstegn fra meg har det vært...lenge nå. Ser til min skrekk at jeg ikke har blogget siden april. Sånn kan det gå....Først begynte det med en pc som ble svart..oftere og oftere. Den har nå funnet sitt siste hvilested, og jeg har fått ny. Jeg ser også på mitt siste bilde i bloggen at snøen har smeltet...og da begynte en ny tid her i hjemmet All fritid ble benyttet til hage og uteliv...og slik har det gåt slag i slag helt til høsten nå har krøpet inn over oss. I helgen gjorde vi hagen klar for vinter og snø...og nå kjenner jeg at det skal bli koselig å blogge igjen;) jeg håper dere ikke har gitt meg opp...håper at dere finner veien tilbake hit. Hjertelig velkommen!!
Jeg har satt meg ned ved pc`n med tekoppen og frokostmat. Blåmuggelost og tyttebærsyltetøy, en favoritt. Og te...min favoritt type te for tiden. Uheldigvis en type Lipton te jeg ikke får tak i her i nærheten. jeg har hamstret pakker på reise i sommer, men nå er lageret snart tomt.Gode ideer til hvor den finnes mottas med takk;) Nå skal jeg laste ned bilder og legge litt blogg-planer!

4 kommentarer:

mimouna sa...

Det så ut som en god frokost, te og blåmuggost er ofte på menyen her også. Men kombinasjonen med tyttebær var ny! Tror jammen du har make fat som meg også, fnis!

Myser på bildet, det er visst en Lipton-te? Innvandrerbutikker har ofte litt andre tetyper enn de vanlige daglivarebutikkene, har du en slik i nærheten? Jeg har en te-favoritt som jeg kun finner på MEGA. De litt dyrere butikkene har gjerne større utvalg.

Lykke til med bloggingen, stikker innom igjen senere jeg!

Mormor sa...

Neimen så koselig at det var liv i deg, eller rettere sagt bloggen. Jeg har vært innom hos deg flere ganger fordi du har lagt igjen koselige kommentarer i bloggen min, men var ikke helt sikker på om bloggen var i bruk. Stikker jeg innom igjen jeg.

jacker sa...

After reading the information, I may have different views, but I do think this is good BLOG!
runescape powerleveling

Be-ty sa...

Sånn teakopp har jeg også! Og du, det er en kjempekoselig blogg du har. Har bladd meg gjennom flere sider nå. Masse flotte naturbilder, og allsidige hobbybilder. Katten er jo også helt nydelig! :)