lørdag, februar 13, 2010

Når snøen fyker rundt hushjørnene er det godt å drømme om vår og sommer innendørs;) Vi har bestilt denne boken på Internett. Har sett en serie med drivhus-program på dansk nett tv med Claus Dalby, kjempeflotte programmer...og kjempeflott bok!
Jeg bestilte også disse to strikkebøkene med votte-mønstre. I morgen er det jo morsdag, og de skal bli gave!
I morgen er det fastelaven også. Sanitetsforeningen har solgt fastelavensris, og ett av dem pryder vårt kjøkkenvindu.
I et annet vindu står denne greina fra et av hagens rosentre. Vi fant den på bakken for et par uker siden, etter en sterk vindkuling. Den ble satt i vann...og se hvilket vårtegn som alleede titter frem.
Jeg hekler for tiden, bruker garn og rester jeg hadde liggende...noe skal bli en nålpute blomst...og noe skal bli gryteklyter...

4 kommentarer:

Janne i Fagerlia sa...

Hei igjen!
De strikkebøkene med votteoppskrifter
skulle jeg gjerne hatt jeg også.Mange koselige grytekluter på gang også ser jeg...

Turid sa...

Herlige vårlige drømmer hos deg- hagen må planlegges i god tid , iallefall må en tenke og ønske i noen runder før en bestemmer seg.
Spennende vottebøker, skulle nesten ønske at en bare kunne krysse der å si den og den ønsker æ.....
Har å kjøpt fastelavensris i dag på sanitetens kafe`.
Flotte og fargerike grytekluter og nåleputer har du på gang også!
Da sier æ bare gratulerer med morgendagen !

Malys krok sa...

Ja det er lov å drømme! Drømmen om vår og drivhuslukt er deilig1 Fine strikkebøker du viser. Hekleriene dine ser fine ut og blir nok til koselige ting. Takk for at du var innom meg1 Jeg har sett etter innlegget ditt, men akkorat når det kon var jeg ikke her. Ønsker deg en fin morgendag! -Margit-

Anonym sa...

Hej,
Håber, at du bliver glad for Drivhusdrømme, som jeg har skrevet. Jeg kan fortælle, at jeg midt i marts har premiere på min egen blog - www.clausdalby.dk med nyt havestof hver dag. Håber, at du vil følge med.

Bedste hilsner fra Claus