lørdag, oktober 02, 2010

Høststemning her nord. Vi har hatt et fantastisk høstvær, og nå er alle minner om regn og kulde i sommer borte;) Høsten har vært travel for meg...jobb og jobb og alle andre ting. det har iallefall blitt lite blogging..lite, nei ingenting faktisk. Men jeg er her og har det bra;) Håndarbeid gjør jeg også. Når jeg har det travelt har jeg ikke overskudd til å være så kreativ..men å følge mønster til strikking, hekling og broderi...ja det får jeg tid til uansett hvor travelt jeg har det. Det er avslappingen min. Neste innlegg får være med bilder av noen ting jeg har laget. dette innlegget får være med ting jeg allerede hadde i kameraet.
Noen av rosene har ikke vært i blomst i løpet av sommeren...men nå i september ble de full av knopper. Disse to er nydelige å se på og dufter aldeles himmelsk.


I drivhuset har vi bla tomater og squash. Deilig å høste av egen avling, og ingenting smaker vel så godt som slik kjempe-kortreist mat.

Det har blitt mange turer i skog og mark denne høsten. Bærplukking, fisking og jakt. Jeg skyter ikke selv, men min kjære gjør, og jeg nyter naturen;) Luften er så klar på høsten og fargene ekstra sterke. Snart kommer vinteren og mørketiden, det er viktig å lade batteriene så godt som man kan. Sommeren ga ikke så mange muligheter i år så det er perfekt at høsten er så flott.


Til slutt må jeg jo bare la linselusa vår slippe til;) Jeg skulle ta bilde av blomstene som flyter i vanntønna som står i drivhuset..og da sneik han seg innpå. Kanskje ikke den mest flatterende og sjarmerende posituren, men han er egentlig ganske søt;)

2 kommentarer:

anne - moseplassen sa...

Vi har ikke drivhus, så her er alle tomater plukket og ligger til modning inne :) Og visst smaker de bedre! mmmm :D

Malys krok sa...

Åja, DE tomatene ser kjempegode ut!
Ja tenk for et høstvær vi har hatt! Får ikke gjort så mye inne, har bare lyst å gå på tur... Emma og jeg har hatt mange flotte!
Fin katt du har! Deilig med dyr!
Ønsker deg en fin ny uke! -Margit-