søndag, februar 01, 2009

Hvem kan passe inn i denne genseren? Den kunne kanskje blitt flott til katten i huset...men han er en viljesterk type, og jeg tror ikke det ville falt helt i smak om jeg kledde på ham denne...Vent litt, så skal du få møte han som har fått seg ny genser...

Jeg hekler et stolteppe til gyngestolen. har hengt opp nye gardiner...lyse beige lin-gardiner med hvitt broderi. Tre farger på garnet jeg bruker, brun, offwhite og lysebrun-beige. Har kjøpt østlandsgarn hos Nille.Visstnok var denne mørke brunfargen helt ny nå, og jeg syns den var flott jeg. Bildene her på bildet ser litt daffere ut enn de i virkeligheten er.

Søndagstur i marka. Det ligger enda litt snø noen steder, men vi gikk i fjellsko og tråkket for det meste på bar mark. Det er deilig å se farger..grønnfarger...og mose er rett og slett koselig;)


Noen nye frø-pakker har vi kjøpt til denne sesongen. Disse ble bestilt fra Zimtrade sist høst. Tanken er at de skal plantes langs et gammeldags gjerde vi har i en del av hagen..og langs en hage-vegg vi skal sette opp til sommeren. Gleder meg til å se dem blomstre....men først må så-tiden komme...og jeg venter og venter...
Et bilde av husets prins må bare være med denne gangen også;) her hviler han så trygt helt inntil matfar.
Jeg strikker thermiser.
Det har blitt noen allerede. Det er flotte gaver til noen som trenger en liten overraskelse..Begge disse to er strikket i alpakka-garn.Jeg har noen goooode tanter som jeg er så glad i, og de har fått hver sine. Ei venninne av meg oppdaget at den var suveren å bruke som lue også;)
Her er han;) den lille krabaten som fikk ny genser! Han var innom på besøk med matmor her om dagen...og da ble jeg så inspirert at jeg strikket ham en genser, som kunne matche matmors jakke.


Ønsker deg ei fin uke...Nå har årets andre måned startet...februar;)

6 kommentarer:

Malys krok sa...

Hei! Kom innom via en annen blogg og må jo da legge igjen en hilsen. Kjempsfin genser til den lille hunden. Jeg sitter her og lurer på hvilken rase det er? Tenker papylon, men er ikke sikker. Selv har vi en liten bichon frise, den har jeg sydd dress til. Ser at du i likhet med meg venter på at det skal bli tid for å så sommerplantene. Skikkelig fin de halsene du strikker. Og det er pusen også. Ha det godt. Hilsen M;argit.

Turid sa...

Nå lurte du mæ godt, ventet jo å se en helt annen krabat lenger nede, men der var en hund.
Er ikke vant å tenke på at hunder trenger klær,da vi har tre stk. som er godt kledt.
Fine farger i teppet du hekler, trur det neste kurset må bli et heklekurs.....
Halsene du strikker er såå fine, æ må nok skaffe ei oppskrift.
Du får ha en flott mandag!

Bjørkely sa...

Hei hei!
Takk for hyggelig kommentar på bloggen min. Er også stort fan av både anne fra bjørkely og veien til Avonlea.. det er så koselige serier og bøker

LYKKEBO sa...

For noen nydelige farger i lappe teppet ditt! Og flotte thermiser!
Deilig å se at frøene er på plass i butikkene.. Det nærmer seg VÅR!!:)

Klem

Hulda sa...

Tusen takk for det! Jeg venter på bladet, håper å ha det i morgen. :) Skal bli spennende å se.

Så søt katt du har, liker den fargen på katter. Hunden ble nok fin i genseren sin. :)

Monika sa...

Så søt hundegenser du har strikket. Likte den veldig godt. Ikke helt stilen til våre hunder (blir nok litt forvarmt) men hadde jeg hatt en liten som ikke var så glad i kulde, så ville jeg definitivt hatt en slik :)
Ha en fin dag!