søndag, januar 25, 2009

Våren nærmer seg...og vi tar en titt på frøene..mens vi teller dager og timer til vi kan starte sesongen. Åhhh hvilken lykke det er å ha slike perlestunder å glede seg til; såing, venting, prikling..planting, blomstring....

8 kommentarer:

Litt av Mitt, Jorunn sa...

Hei på deg, og takk for hyggelig kommentar hos meg! Får virkelig vårstemning av bildet ditt her :0) Det er gøy å så selv, og deretter se resultatet! Nydelig kattepus du har :0)

Miss Marple sa...

Så søt pus =) Ja, at du er en Miss Marple-fan ser jeg jo... Klikket meg inn på den Miss M- bloggen du er med på. Artig!

Turid sa...

Mmmmmm ,kjenne moll lukta- det er det aller beste med å stikke nesen innom et drivhus tidlig i sesongen!
Ser ut for at det skal bli en fargerik sommer hos deg- deilig å drømme.....
Ha ei flott uke!

Hilde C. sa...

Du er ikke alene om å glede deg til det - jeg kan nesten ikke vente :-)

Marianne G sa...

Flott pus du har. Synes nesten har ser litt skeptisk ut på bildet. Eller venter han bare på at du skal snu ryggen til slik at han kan gå løs på posene? ;-)

Monika sa...

Heisann.
Så mange fine kort på du har laget:)
Bernervottene er til salgs. Enten om du ønsker å få lagd et par i en annen farge(kan ikke garantere at de blir prikk like), eller dersom du ønsker akkurat disse vottene. Da slipper du også å vente på at de blir lagd siden de allerede er ferdige:)

Hulda sa...

Helt enig. Jeg gleder meg også masse til å gå i gang med såing og prikling, selvom det jo er mye arbeid. Men, det gir jo vakre resultater. :)

Stubbetufsa sa...

Å, ja, såing er vårens vitaminsprøyte, jeg er med....
Du har en fin blogg. Jeg likte også å følge lillepusen til stor størrelse, vi savner en pus nå. Vi skal skaffe oss en til høsten. Jeg må nok komme igjen! Ha det bra!