lørdag, mars 14, 2009

Fra kjøkkenbenken en lørdags formiddag. Tid for formiddagsmat..midt i all jobbinga med såing;) ei god arbeidsøkt utendørs i dag..sol og varm, selv om snøen ligger tykk enda. Deilig te..og favoritten for tiden er brød med pesto, skinke og ruccola-salat.
"Mor barn på fang"

5 kommentarer:

umulie sa...

Hei! Nå har jeg kommet på besøk i bloggen din! Tror ikke du er alene om å føle at du bare blogger for deg selv... Koselig blogg du har, og det virker som om du har grønne fingre! Lunsjen din ser jo knallgod ut, akkurat etter min smak! Takk for lunsj og titt! Ha en fin helg.

Turid sa...

Deilig og sunn frokost her-og vår skjønner æ.
Lo godt da æ så navnet på teen din
Dilmah-kjenner en som sier "dilma", når han skal si "dilemma".
Litt vårlig her hos mæ også , iallefall mildvær, lite sne har vi jo fra før , så det er ikke mere enn to dager med litt regn ,så er sneen borte.Å det vil vi ikke , vi vil ha sne til påske!!
Ønsker deg en vårlig søndag!

umulie sa...

Hei igjen! Tilda er ikke vanskelig å sy, du må kunne å sy rettsøm.... Det er veldig gode forklaringer i bøkene. Jeg er ingen mester på symaskina, jeg drømmer om å sy lappetepper, å hekle oldemorruteteppe i deilige duse vårfarger og sy en kjole i ullfilt.... En dag får jeg kanskje til, men først må jeg tørre å begynne! Ha en flott søndag!

Litt av Mitt, Jorunn sa...

Hei på deg, og takk for kjempehyggelig hilsen hos meg! Så spennende med såing av noe nytt og planter du har tatt frem fra sist sommer. Er alltid moro å se det spire og gro :0) Nå er det ikke lenge til påske, og så - vips - så er det sommer ;0) Herlig!

torill sa...

jeg måtte jo bare innom og se blomsten og alle barna, men er jeg hadde en slik en tidligere, men jeg er super flinke i å ikke gi de vann så dermed avgår det meste med døden.. :) ha en fin fine søndag