søndag, mars 28, 2010

En ide til gangen?

Mens jeg venter på min nye pc-ledning..slik at jeg kan legge inn bilder fra min egen pc..bruker jeg tiden til å vandre litt rundt på Internett. Titte på bloggene deres...og på andre nettsteder jeg gjerne besøker. Hos "Alt i Hemmet", hjemmesiden til dette svenske interiørbladet..fant jeg denne ideen. Er den ikke gøyal? Hadde vårt hjem vært anderledes innredet..så ville jeg likt å ha en slik i gangen. Jeg ble i godt humør av den;) Når du har tittet ferdig her hos meg...kan du klikke deg inn hos Alt i Hemmet og ta en titt på deres pysse-side, flere ideer der. Jeg ønsker meg så veldig dette tema-bladet "101-ideer" , men det får man bare kjøpt i Sverige, tror jeg. iallefall ikke her i mitt nærområde. Men slik er livet...drømme og ønske kan man iallefall;)

5 kommentarer:

bakom berget sa...

Hej! Tack för din rara kommentar hos mig.Vad roligt att du hittade mig!Nu har jag sett mig omkring i din blogg en stund och jag tycker den är jättetrevlig. Va vackert ni bor!
Ja, visst längtar man tills det går att börja odla i växthuset.. Men här är mycket snö fortfarande.
Ha en skön söndag. Jag lägger dig på min följarlista!
Kram Åsa.

Malys krok sa...

Så bra at det gikk godt med katten da! Men litt synd på deg, og meg... ,men jeg venter. Kommer innom så snart jeg ser noe nytt fra deg! Artig innredning det du viser her!
-Margit-

Margrethes hus og hage sa...

Heisann og takk for hyggelig visitt i bloggen min :)

For en artig ide dette var da :) KJempemorsomt og originalt!

Hagehøns er veldig koselig. Jeg er forholdsvis fersk i gamet, men har virkelig trives veldig godt med høns som hobby. Det er også veldig koselig med egne egg fra høner man vet har hatt det godt :)

God påske videre til deg :) Hilsen Margrethe

Janne i Fagerlia sa...

Takk for tips, skal sjekke disse nettsidene. Alltid morsomt med slike ting.

Hanne sa...

Så smart!
God helg.