søndag, mars 07, 2010

Feminine tøfler i bomull. Jeg har prøvd ut et gammelt mønster jeg fant.

Kanskje fra tidlig på 1980--tallet en gang. Det står ikke noe årstall på sidene, men jeg fant det i en perm med oppskrifter jeg samlet da jeg var ung ungdom;) På samme side finnes en oppskrift på en rund duk med svaner..du husker kanskje slike svaner som var "virkelige" svaner, de sto opp som figurer på duken. Det var jo en periode veldig populært med slike. Kanskje det var på 1980 tallet? Neste gang vil jeg velge ullgarn, ikke bomull slik det var anbefalt i oppskriften. jeg tror ull vil gi et bedre hold. Eventuelt kan man jo også hekle opp litt på kanten bak..slik at tøflene sitter bedre. Disse ble veldig smånette, slik at man aller helst bare skal sitte helt i ro med beina hvilende på en krakk..Ja, det kan jo forresten være en unnskyldning for å måtte bli oppvartet...kanskje jeg ikke skal tenke så mye på ull nei..

I`ve croched slippers from a pattern i haven`t tried before. The pattern is from a magazine, around 1980. I`ve used cotton, but I think they would be nice in wool too. very ladylike;)

3 kommentarer:

Janne i Fagerlia sa...

Disse var skikkelig søte. Passer godt til "gåborttøfler", dvs. slike du kan putte i lommen om du stikker bort til nabo'n, og vil være varm på beina under besøket. Du trenger jo ikke akkurat å slenge beina på en stol når du kommer dit, kanskje du blir oppvartet likevel....

Malys krok sa...

Ja disse var veldig fine! Og sikkert myk og god på foten! -Margit-

Malys krok sa...

Glemte å si at Huset på prærien, har vært, og er, veldig populært her i huset også.