søndag, januar 23, 2011

Vårfølelse i vinduskarmen

Primula. Rosa, gule..vi har dem i flere farger i vinduskarmen nå. De gir deilige vårfølelser. Selv om det ennå er langt til vår her hos oss, med masse snø og kuldegrader. Inne kan vi tenke på våren og legge planer. Frøkataloger og hageblad. Krokusløker vi skal sette til spiring i potter.
Ute er det fremdeles vinter og masse snø. Vi venter på sola, og selv om det er "soldag" i dag har vi enda ikke sett den. Det snør tett og er skyet på himmelen. Men vi gir ikke opp håpet, det er en stor glede å kjenne sola varme i ansiktet igjen, jeg gleder meg!

" Blåtimen", og fuglene på foringsbrettet spiser så mye de kan før mørket kommer. Vi har store flokker på brettet nå om dagen, flere arter, opp mot 50 om gangen. Det er koselig! Når det er som mest med aktivitet på spiseplassen lar vi katten være inne. Og hans er på, kaster lange blikk gjennom vinduet, mjauer og lager smattelyder.

6 kommentarer:

Janne i Fagerlia sa...

Så heldige der er som fortsatt har kuldegrader og snø. Her er det bare vått og grått. Men ingenting er så galt at det ikke er godt for noe - man får jo tid til litt innesysler nå været ikke innbyr til fysiske aktivitet. Skulle så gjerne ha hatt en trimtur, men isholke på alle kanter frister overhodet ikke.

Ha en fin søndag!

Cathrines Kreative Hjørne sa...

Hei!
Ja, det gir vårfølelser av å tenke på vårblomster og frø! Og i mellomtiden kan du jo kose deg med småfuglene på brettet!

God søndag og klem fra
Cathrine :-)

Malys krok sa...

Ja "ennå er det langt til vår,
langt til rogn i blomstring står-"
Men som du sier er det fint å tenke på, bestille frø og forberede seg til såtid igjen. Det går jo så fort!
-Margit-

Sonja frå Sunnfjord sa...

Vi har no sola heile året hos meg, men jammen er det lenge sidan eg har sett noko til ho... Gledar meg til å sjå Klosterklokkene i hagen... snart:)
Koseleg med eit slikt fuglebrett:)
Fortsatt god søndag!

Line Merete sa...

takk for et koselig innlegg! Nå føler jeg at det faktisk kommer til å bli vår en gang i år også! :)
Mvh Line Merete.

Alvas hjørne sa...

Er nok en stund til vår ennå ja, men da kan en jo sitte å drømme seg bort i frøkataloger og hageblad, og håpe at våren blir helt vidunderlig:))
Legge planer for hva en skal så, bestille frø, og nyte vakkre primulaer i viduet.

Ønsker deg en fin dag!