lørdag, juli 16, 2016

Det er travle dager i hagen, for oss alle sammen. Kattene har mye å gjøre, spesielt den yngste som klatrer høyt og lavt. Hønseflokken er travelt opptatt med graving og kakling. Vi andre luker, klipper, vanner... og koser oss. Solen skinner ikke alle dager, men det er ikke regn og for oss er temperaturen passe høy nok.
Det blir tid til håndarbeid også..jeg hekler og strikker. Men får liksom ikke somlet meg til å fotografere eller blogge bilder. Tror jeg må fri til husets fotograf, slik at jeg kan vise dere den heklede duken fra Cathrines blogg og  heklede kopper med stråmønster. For øyeblikket strikker jeg på en kjole-tunika i et nydelig blåfarget garn til ei 6 år gammel jente. Det gjør meg glad å holde i garnet med en slik fantastisk blåfarge. Og mønsteret er gøy å strikke, jeg skal tipse deg om hvor jeg har fått tak i det.

2 kommentarer:

Bodil sa...

Tusen takk for koseleg kommentar på bloggen min. Her er det dårleg med sommar, så gensaren er herleg å ha på slike dagar. Kult mønster du har laga på gryteklutane. Ha ein fin dag :)

Barwitzki sa...

Herlig bildet :-))) Kos deg med katten og hagen...
og selvfølgelig med strikke. Gleder meg å se.
Hilsen fra Viola