søndag, juli 30, 2006

Juleduk (tablerunner for xmas)

Jeg broderer denne juleduken i korssting. Kanskje får jeg den ferdig til jul? Mønsteret har jeg funnet i Familien, men gjort en del endringer. .bla fargene.

I am making this table runner for christmas. Maby I`ll make it for this coming xmas? It`s only less than 5 months away;) Embroidery, cross-stitces. I found the pattern in an old magazine and made some thanges..like the colours.



11 kommentarer:

Anonym sa...

Nydelig juleduk. Jeg liker godt å brodere korssting, har brodert en bilder. Må som regel alltid ha noe i hendene. Nydelige naturbilder lenger nede på bloggen din.

Anonym sa...

Fint broderi, får håpe at du klarer å få den ferdig til jul. Jeg broderer ikke selv så jeg vet ikke hvor lang tid det tar å brodere sånne ting. Men nydelig det er det.

Anonym sa...

Lekker juleduk! Fine fjell har du også i området ditt :-)

TBLS sa...

Så nydelig juleduk! Jeg er på konstant jakt etter duker/adventskalender som ikke skal være nisser på! Kan jeg spørre om dette er fra et gammelt familien?

Ingrid sa...

Kjempefin duk! Liker engler bedre enn nisser til jul jeg..

Anonym sa...

Dette blir en flott duk! Men du har litt av en jobb foran deg. Lykke til!

Tussilago sa...

Takk for trivelige kommentarer!
ja..ikke sant...jeg har en jobb foran meg..Og tatt i betraktning at jeg avbsluttet et større korsstingsarbeid i april (har lagt inn bilder i bloggen)..såp burde jeg være fornøy med slikt arbeid for ei tid;) men..jeg syns den var så fiiin...så vi får satse på at det gir et lite puff å ha lagt inn bilder her..Og hvis jeg ikek blir feridg til denne jula..så er det ok det også;)

manten; Mønsteret sto i Familien nr 23 i 1993

TBLS sa...

[quote]manten; Mønsteret sto i Familien nr 23 i 1993[/quote]

Oi! Det er lenge siden! Takk i alle fall.

Hulda sa...

Fint mønster! Den duken kommer til å bli fin å ha framme til jul. :)

Tussilago sa...

Manten;
jeg kan hjelpe deg med kopi hvis du ønsker;)

monique sa...

What a lovely table runner, I love the colours.