onsdag, oktober 25, 2006

Pulsvarmere (wrist warmers)

Jeg har heklet/strikket pulsvarmere til å matche skjerfet jeg har vist bilder av tidligere. Fargene blir ikke så pene som i virkeligheten på disse bildene..de har en mye varmere glød enn det ser ut her.
Det var ingen oppskrift på pulsvarmere i heftet hvor jeg fant skjerfet..men jeg prøvde meg frem med garnet jeg hadde igjen. Den grønne fargen er den samme alpakka garnet jeg har brukt som blader på skjerfet.
I`ve knitted/crocheed wrist warmers to match the scarf I`ve shown earlier. The colours have a mutch warmer tone than what they look like at these photos. There were no pattern for these, but I made my own from what yarn I had left. The green yarn is the same alpakka yarn that are used as leaves on the scarf.

5 kommentarer:

Felisi sa...

Så flott sett du har laget, venninnen din er jammen heldig som får dette!

Leah sa...

Så utrolig flott sett du har laget, det har du rett til å være stolt av! Og heldige venninnen din :-)

Moccasin sa...

Kjempefint og kreativt, både skjerf og pulsvarmere!! :)

kreoline sa...

Pulsvarmerene var så skjønne, nydelige farver sammen. Blomstene var prikken over ien. Skjerfet var og nydelig. Skulle ønske jeg likte godt å strikke, det er jo så mye fint. Tålmodigheten min stopper når det kommer til strikking, men jeg får se. Så et festlig garn i går, det var ikke tråder men brede strikkede tråder, har lyst å prøve meg på et skjerf med dette garnet.

Hulda sa...

Pulsvarmerne dine ble supersøte! Nydelig med de to blomstene på.