mandag, oktober 23, 2006

Skjerfet er ferdig (the scarf is finished)


Jeg har heklet ferdig skjerfet nå. Det ble utrolig mykt med dette garnet..Kitten mohair. Fargene på blomstene i oppskriften var mye skarpere..men jeg syns det passet best med denne litt mørke røde. Garnet jeg har brukt er meler i rødtoner...tror det er Smart (en rets jeg hadde) Jeg har brukt en rest mosegrønn alpakka til bladene. Jeg valgte å sy en perle i hver blomst..mest fordi jeg vet at hun som skal få skjerfet liker perler..og fordi hennes nye jakke er brun, og perlene jeg har brukt er i bruntoner. Jeg fikk en rest igjen av garnet jeg heklet skjerf av...og nå har jeg startet på pulsvarmere som skal følge skjerfet;)
I`ve finished the scarf now. The colours of the flowers were different in the pattern, more pinkish. I chose this red colour, and the yarn has differnt shades of red. I even put some pearls in, cause I know mye friend likes pearls. I have some yarn left, and have started on som wristwarmers to match the scarf;)

8 kommentarer:

PAULA sa...

The scarf is beautiful, I also love the pincushions

irishmama sa...

Hi
its me again, I hit the wrong identity, Paula and irishmama are the same.

Hulda sa...

Oi, så masse fint du har lagt inn siden jeg var innom sist gang. Det skjerfet med de små blomstene var bare helt nydelig! Tenker venninna di blir glad for å få det. Det må ha vært mye jobb å hekle alle blomstene, og feste trådene. Flotte nåleputer du har sydd også. :o)

Tussilago sa...

Thank you for the comment Paula/Irishmama (I know who both of you are;)

Hulda;
takk skal du ha! Kos med slike hilsener! De små blomstene gikk fort å lage, de var bare luftmasker. Men du har rett ang trådene som skal festes...men en av dem brukes jo til å feste blomsten med...Men tenk så mange muligheter man har til variasjon med hensyn til fargene her..på skjerf, blomster..

Moccasin sa...

Kjempeflott skjerf!!! :)

Anonym sa...

Så vacker! Underbara färger...

Lena sa...

Nå var det mye flott på bloggen din! Skjerfet ble kjempefint, skikkelig flott med de blomstene på:-) Pulsvarmerne litt lenger opp på¨siden var også fine! Ønsker deg og dine en riktig god helg!

Marihøna sa...

Nydelig!!!