lørdag, mars 15, 2008
17 kommentarer:

Anonym sa...

This comment has been removed because it linked to malicious content. Learn more.

elin1976 sa...

Så koselig påskepynt. Jeg har ikke pynta utenfor men nå skal jeg. Takk for tipset.
Rekner med at med din kreativitet så har du produsert dette selv:O)

Anonym sa...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Smartphone, I hope you enjoy. The address is http://smartphone-brasil.blogspot.com. A hug.

Kjersti sa...

Hei hei.

Så morsom påskekylling. Høna var også søt. Håper du får en fin palmesøndag.

Klem Kjersti

borghild sa...

For noen artige påskekyllinger!!:-)
Og jeg gleder meg til å se hvordan det går med spirene dine. Er veldig imponert over alle som sår blomstene sine selv! Men jeg har faktisk vært på Plantasjen i dag, og da kjøpte jeg frø til å så kruspersille, gressløk, reddiker og cherrytomater. Kommer til å sette de to første ut i hagen, men reddiker var det mannen som ville ha, og cherrytomater har vært det eneste jeg har sådd hvert år. Synes de er så gode, og treåringen vår bøtter også nedpå...
Det var forresten et flott skjerf du hadde heklet med jet-pinne i et innlegg lenger ned. Helt ny teknikk for meg, men utrolig nydelig resultat!!
Ha en riktig god påske!!
B:-)

Hulda sa...

Hei! Artig og fargerik påskepynt utenfor hos deg. :) De hadde mange slike skilt på butikken jeg var på i dag, noen med jorbær, og andre blomster, de hadde også det laundry-skiltet. Veldig koselig. :)

Ingrid sa...

Koselig påskepynt - skikkelig fargerik og sprek. :)

Anonym sa...

Så koselig at du stakk innom bloggen min.
Herlig påskepynt du har laget.
De perlekyllingene mine + mye mer, har jeg oppskrifter på

Paula sa...

Det er godt at se din paaskepynt og at du dyrker planter. Vi ser frem til foraar ogsaa.

FO - 2 sa...

God påske! :)

Mia sa...

God Påske! Og her var det jo herlig påskepynt å se. Moro med slik hjemmelaget pynt!

Hulda sa...

Takk for besøket! Koselig at du stakk innom i kveld. Det hørtes veldig godt ut med lammelår middag. :) God middag! Her har vi også kosa oss hjemme, bare noen små turer rundt omkring.

Anonym sa...

See here or here

Anonym sa...

Takk for hyggeleg besøk i bloggen!
Vi har også laga ein del pynt og det er hyggeleg pyssel, men i år har det vore dårleg med heimelaga påskepynt... Den lilla påskehøna var nydeleg. Fortsatt god påske:0)

MeyBiMe sa...

Takk for hyggelig melding i bloggen min :-)
Her var det nå skikkelig Påske. Likte utrolig godt den lilla høna her... den var skikkelig fargerik og flott!!!
Den lille gule var også søt, der den sitter og synger våren inn...kanskje??? :-)
Vi får håpe på det!!!
Ha en fin kveld :-)

Tussilago sa...

Takk for alle hyggelige kommentarer til dette innlegget mitt;)) Det varmer hjertet når så mange tars eg tid til å skrive en hilsen til meg...takk takk.
Jeg har laget påskepynten selv ja, sydd av filt i fri fantasi. har laget enda fler enn disse..gitt bort i gaver hit og dit. Litt morsomt med slike filt-greier fordi man så lett kan lage mange varianter..legge til annen pynt som passer til mottakeren;) Kanskje jeg viser flere ideer til slik påskepynt..har jo tatt noen bilder..

Anonym sa...

徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社,徵信,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社,徵信,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿