mandag, mars 24, 2008

8 kommentarer:

Hulda sa...

Hei! Så mye fint du har lagt ut siden sist. Katten deres er jo nydelig, og koser seg ordentlig ute i sola. :) Plantene dine har virkelig vokst, ser jeg. Vi skal til med å så frø nå i denne uka.

Hulda sa...

Hei! Så mye fint du har lagt ut siden sist. Katten deres er jo nydelig, og koser seg ordentlig ute i sola. :) Plantene dine har virkelig vokst, ser jeg. Vi skal til med å så frø nå i denne uka.

umulie sa...

Hei! koselig at du tittet innom bloggen min! Du mÅ sy de Tilda damene dine. Det er så enkelt! Kan du å sy rett søm og feste tråd så er du langt på vei! Du må bare spørre underveis da vettu!!!

Timotei sa...

Hei!
Takk for koselig hilsen inne hos meg! Skikkelig vårlig hos deg ser jeg! Blir spennende å følge med videre på plantene. Skulle gjerne sådd litt jeg også, men vi bor så trangt, så det blir ikke så mye av det. Kjempesøt pusekatt!

My little footprints sa...

Hei!
Så koselig at du tok deg en tur innom, og takk for hyggelig kommentar! Jeg ser du har sådd og det spirer og gror hos deg! Det må være morsomt å gjøre slikt selv. Selv har jeg aldri gjort det, men det er jo først nå jeg har kjøpt meg hus og ser verdien av dette med hagearbeid! Vi har en kjempestor hage, og selv om forige huseier hadde gjort en del, er det mye å gjøre! Det meste var gjort litt lettvindt, og mye ser ut som veldig dårlig arbeid. Vårt proskjekt nå om dagen, er å fjerne en kjempestor hekk på rundt 12 meter. En skikkelig jobb, men det skal jammen bli godt å få den bort! Den er ikke noe fin i det hele tatt!
Ønsker deg en fortsatt god uke!
Klem fra Beth

LilleBlå sa...

Tusen takk for koselig kommentar i bloggen min!
Våren lar vente på seg for oss trøndere ja, men så er vi fremdeles i mars da.... Ha en flotters uke!

P.S: den høna der var knallfin, hvor i alle dager har du fått tak i den?

Kjerstis Hjørne sa...

Hei hei. Var akkuart inne hos deg da jeg så at jeg hadde fått ny kommentar, og tenk så var den fra nettopp deg.

Her var det mye nytt siden sist jeg var innom. Katta di er kjempesøt, og de brukte funnene dine flotte. Så arti å se at tomatplantene dine har vokst så fort.

Mona. sa...

Hei i Vesterålen !!! Så dere nyter solen enda,ja er det ikke deilig ??? Helt nydelig......ser det spirer og gror hos deg,det er jo bare så morsomt å få holde på med sånt arbeid !! Da jeg hadde gleden av å eie et drivhus,ble jeg mobbet for å være troende til å ta sengen ut dit,for jeg var jo der hele tiden,uansett....så der har du meg !!! Koselig at du likte farven på drømmehuset mitt,det er fra Bolig Partner,og farven kan helt sikkert spores opp hos dem ! Liker den veldig godt,jeg også ;O) Kos deg da,i solen,- og ha en super helg !