søndag, mars 30, 2008

Isfiske i strålende vintervær;0) Ei fantastisk helg er over, og jeg føler meg uthvilt og full av energi foran ei travel arbeidsuke! Torsdag kveld overrakset min kjære meg med beskjed om at jeg skulle reise bort fredag ettermiddag...måtte pakke ski og turklær! Og..vi har tilbrakt helga på ei kjempeflott hytte i et utrolig naturskjønt område. Perfekt kjæreste-helg! Ja..jeg er bortskjemt med en mann som stadig vekk finner på ting for å glede meg, men jeg er takknemlig og sier det!!

Min lille strikke-hjelper melder seg til tjeneste så snart jeg finner frem en kurv med strikketøy og sitter i ro på verandaen. Han elsker å kunne trø rundt i mykt strikkegarn og gjør alt han kan for å finne seg plass i kurven. Snakk om sjarmør..Jeg smelter som smør og legger vekk pinner og alt annet for å kose med ham.


Før helga fikk jeg disse bøkene i posten. For første gang har jeg brukt Capris bokhandel på nettet og er strålende fornøyd. God service, raks levering, ingen frakt og lave priser på bøkene!!! De har mange flotte tilbud, og kan absolutt anbefales!
Boken med hagedesign er et smykke av en bok og har allerede gitt oss mange ting å drømme om til sommeren. Boken om granium er super!! Boken til høyre på bildet under; "Usynlige tråder i strikkekunsten"fikk jeg anbefalt av ei venninne...og hvilken bok!! Forfatteren kan virkelig skrive på en fengende måte. Jeg har lest faktastoff om tråder som jeg leser en spennende krimroman!! Og jeg kjenner en gryende interesse for spinning??? Boken inneholder oppskrifter..og jeg er godt igang med "Gjestetøffler fra fillehaugen" (bilder kommer).

4 kommentarer:

Anonym sa...

See please here

elin1976 sa...

Det der ser skikkelig koselig. Pus er nok også glad for han kan slappe av og vente på maten. Har pilket en del og det er trivlig det der. Ha en fin dag:O)

Anonym sa...

Men så koooos en pus! Skjønner godt du smelter helt ja, jeg skulle gjerne hatt en sånn søtnos selv jeg. Men det spørs om bikkja hadde blitt videre begeistret ... *fnis*
Tøflene fra fillehaugen blir jo knallfine de, kanskje man skal se på det mønsteret en gang til...
Og den boka om pelargonier kunne jeg virkelig tenkt meg - jeg simpelthen ELSKER pelliser!

Anonym sa...

Å så skulle jeg ønske deg en fin hobbyuke, men det surra jeg bort i forrige kommentar *fnis*