søndag, mai 24, 2009


Fredag besøkte vi et gartneri. Jeg kjøpte to nye granium. De har alltid så mange spennende sorter granium og fuchsia der, hun som driver gartneriet samler. Jeg fikk ikke spurt om navnet på disse to typene, det var så mye som skjedde akkurat da vi skulle betale, og jeg glemte det vel også. Tenk om jeg kunne like mye om navnene på mine granium som denne dama; Rabarbra og vanilje. Det hadde vært gøy det!! Hvis du kan hjelpe meg, vil jeg gjerne vite navnet på dem, enn så lenge har de fått kjælenavn;) Dotti (som i polkadotfarger) og Dagny (jeg vet ikke hvorfor)

Vi så meter på meter med stemorsblomster. Et herlig syn!!! Utrolig mange farger...man blir glad av et slikt syn, rett og slett. Vi har sådd stemor hjemme, og de kommer seg fint.Og i år har vi bestemt oss for å ikke bruke penger på sommerblomster...bare bruke av vår egen avling. Vi får jo mer enn nok sommerblomster av det...men oiiii det er fristende å kjøpe noe når man er et slikt setd. Vi geide å la være denne gangen iallefall;))

6 kommentarer:

Dilldall-Nina sa...

Takk for hyggelig komentar på bloggen min. Jeg liker BÅDE pelargonier og Clupea ;). Clupea er vel et av de mest populære retroservisene for tiden, så det er vanskelig å kommer over deler. Jeg har kjøpt noen ytterst få deler i Oslo- og det er ikke billig. Den som venter og leter kan hende finner vet du ;)!

Sommertid sa...

ja..det er herlig med sommerblomster..mine fuchsia har klart overvintringen denne gangen bra..ikke altid det går like bra..så det er spennende å se på senvinteren..når vi skal sjekke dem..det finns jo såå mange typer av den også.
Ha en fin søndag :)

Anonym sa...

Hei Det var fine Granium Jeg har sådd frø i år men det tar litt tid før det blir blomster på di Så det blir lett for og gå og kjøpe noe som blomstrer med en gang . Ha en god dag Bodil .

Turid sa...

Mange vårlige blinkskudd her - lett å bli frista av sommerblomster- har selv blitt utsatt....
Koselige stemnings bilder av levende lys- klart vi her nord kan tenne lys om sola skinner døgnet rundt.
Koselige glimt fra kjøkkenet ditt, likte godt divan i kjøkkenkroken, flotte puter og gardiner!

Jonna sa...

Nei, nå blei jeg nesten flau, link og greier.
Har ikke så peiling egentlig, men har kjøpt meg et bra oppslagsverk, da kommer det av seg selv!
Vet ikke hva dine nye heter, men de var fine, særlig den nederste :)

Janne i Fagerlia sa...

Kjenner til det med fristelser ja.
Det er så å si umulig å forlate et hagesenter uten å kjøpe mye mer enn det man i utgangspunktet har tenkt.
For min del endte jeg opp med småblomstrete hageredskaper (spade og rive) sist jeg var innom et slikt sted.