fredag, mai 15, 2009
Tulipaner er vel nydelige? Disse løkene plantet jeg sist høst, bestilte fr Zimtrade. Botansike, helt lave tulipaner, som lukker seg om kvelden. Jeg har på føelsen at disse vil stå i blomst lenge. Ekstra spennende med sorter man ikke har forsøkt før.
Denne georginen er også ny i år. Vi fikk den i gave her om dagen...og her allerede helt fortapte i den fantastiske fargen og mønsteret i blomsten. Den er lav og tett..full av knopper.
Stemorsblomster...også en gave. Er vi ikke heldige som har venner som kommer med blomster til oss som er så glade i akkurat det;) Nå har vi en vid krukke full av stemor på hagebordet. Flere blå-lilla varianter.Herlige vårblomster!
Tulips...a lovely plantI think. These I plantet last fall, so I`ve been waiting in exitment too se how tey turned out. They close every eveneing, so I suppose they`ll bloom for a long time. The red-yellow georgin and the blue stemor-flover we got as a present from a frind. A lovely present to give to us, as we love flowers;) No we have a selection of blue-purple flowers on our garden table. Lovely spring sight.

1 kommentar:

Janne i Fagerlia sa...

Å så nydelig engelsk porselen. Det er så kjekt å dekke bordet med slike lekre ting, og samtidig kan de brukes til pynt i en hylle eller et glass-skap.

Ønsker deg en flott 17. mai. Ser du allerede har pyntet utdendørs med masse fargeglade blomster.