torsdag, mai 21, 2009


Inspirert av Janne i Fagerlia og hennes fantastiske maleri av fugler, viser jeg broderier av fugler.

Bildet over har jeg brodert. Typisk meg er det ikke montert eller kommet på veggen, enda det er år siden jeg broderte det. Øverst viser jeg et bilde som min mamma broderte da jeg var lita jente. Det hang på veggen hjemme, på pipemuren og ved et vindu hvor man ofte kunne se ut på sjura (skjæra, sier man vel andre steder i landet) som lekte på plenen. Jeg har alltid vært så glad i akkurat dette bildet..og nå henger det på veggen i mitt eget hjem.


Inspired by Janne i Fagerlia and her bird-paintings, I show some bird-embroidery. The bottom one I`ve made myself, and the one on top my mother made years ago. I`ve always liked it a lot, and now I have it on a wall in my own livingroom.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Fint broderi Ha en fin Kr himmelfartsdag Bodil

Janne i Fagerlia sa...

Ååååååå, akkurat slike ting som jeg liker. Det er så koselig med fuglebilder. Du må ha lagt ned mye arbeide i skjærebildet ditt, så det er synd om du ikke henger det opp. Har ikke sett lignende broderi før.
Blåmeisbildet var også fint.

Jeg har ennå ikke bestemt meg for hva jeg skal gjøre med fuglebildene mine, men de blir nok brukt i et eller annet syprosjekt.

Ha en trivelig helg!