fredag, mai 04, 2007

Annas Rom ( from a web shop)

Nesten ingenting er så spennende som å hente en stor pakke på posthuset;) Selv om man vet hva innholdet er...Vi har fått pakke fra nett-butikken Annas Rom. Såååååå mye pent, og ting som er helt perfekt for oss;)) Det startet med disse koppene med engelsk motv. Ønsker oss slike til frihuset vårt. Gjerne kopper med ulike farger og mønster. Har startet en liten samlig av slike kopper til huset der...Og når vi først fant disse koppene...så fant vi så mye annet pent også;)

Alt var pakket så forsiktig og flott. Ingenting hadde tatt noen skade! Imponerende jobb Annichen!! Nå gleder vi oss til å ta alt i bruk...og plassere det rundt i huset vårt.

Disse rose-koppene skal brukes til dekor..til feks telys..eller bare til pynt på ei hylle.
Og Annichen hadde sendt med en presang til oss..denne nydelige knaggen;) Perfekt til fristedet vårt...Og..kjempesnilt av henne å legg ved en slik overraskelse;) Tusen takk!


5 kommentarer:

moderncountry sa...

Så mye flott du fant hos Anniche, herlige kopper!! Er så glad i bloggen til Anniche :)
Å så kom jeg tilfeldighvis forbi din fordi jeg var på leting etter oppskrift til "oldermorsruter". Var innom Mia i Mia`s Landliv og så ho hadde gått igang på et teppe. Dette var første gangen for henne, men det gikk kjempeflott! Har jo sett disse teppene hos f.eks. Posie Gets Cozy, og har da blitt litt forelsket i disse teppene men har aldri heklet selv. Inspirasjonen fikk da et ekstra dytt av Mia og jammen fant jeg ikke en oppskrift via deg, så TAKK!! SÅ nå er det bare til å kjøpe inn noe garn og gå igjan selv. Koselig blogg du har forresten! :)

Hulda sa...

Så flotte ting du har kjøpt fra Annas Rom. Knaggen var også så søt. :) Ha ei god vårhelg!

JULIE K sa...

Ja her var det utrolig mye fint. Hun har så mye lekkert altså. Vil ha masse jeg : )

Mia sa...

Vad mycket underbart fina ting du fått, blev särskilt förtjust i den där blomsprutarn (tappade namnet hihi).. Hur går det med budgivningen?

Tussilago sa...

Takk for hyggelige hilsener;)
Vi fant mye fint hos Annas Rom ja...og nå venter vi på noe vi har kjøpt i en annen spennende web shop. Vent å se..;)
Vi vant budrunden, takk for at du spurte Mia. Og huset overtar vi i slutten av måneden;))