mandag, mai 07, 2007

grytekluter i lange baner (oven mittens all the way...)

Har jeg fått dilla på grytekluter.. Er jeg en blekksprut lignende husmor som trenger ett sett til hver fangarm? Neida...neida..jeg er nok bare en ivrig hekler som har laget seg en liten privat målsetting om å bruke opp litt av ting og tang fra hobbylageret. Når man skal flytte...tenker man kanskje slik;) Og grytekluter er jo en nyttig ting;)) Disse gule, som jo slettes ikke ser gule ut her på dette bildet...er mitt april-bidrag til " ett år i farger" På Hobbyboden. April var gul. jeg har bare helt glemt å legge inn bilde av disse. Og mai er grønn...
I do like to crochet...and at the moment I am trying to make use of my yarn in all kinds of ways..make things of it instead of just having them in stock. In our new house I plan to make a crafting room for myself, and I woul like to not have alle these boxes of yarn that I`ve had for years and years. To good to throw away...and not the right kind I need for projects. Now I try to think the opposite way; making projects of what I have.


7 kommentarer:

RedRobin sa...

Også er jo grytekluter helt glimrende gaver til alle man kjenner som hverken kan strikke eller hekle - har jeg erfart. *smil*

Disse du har laget var jo kjempefine må jeg si, også så kjekt å få brukt litt av lageret! :o)

Ha en fin tirsdag!

Anne-Grethe sa...

Flotte grytekluter! Du får lagre de du ikke har bruk for selv, i "gavekista" di! Lykke til med nytt hus, det så jo ut til å være et krevende prosjekt .. ;-)

Hobbygåsa sa...

Så fint mønster på de nederste gryteklutene! Kjempefin blog du har - tusen takk for hyggelig hilsen i min. Kommer tilbake for å lese videre om huset - gratulerer!

Solkatter & dammråttor sa...

Hej.Roligt att du hittade till min blogg och att du tycker om den.Jag blir väldigt glad=)
Du är duktig på att virka grytlappar.Precis såna här virkade min mamma...det är så fint mönster och dom är så härligt tjocka och bra.
Ha en skön kväll!

HeiGrim sa...

Flotte grytekluter og kjekke smågaver å ha liggende. Har fått litt strikkedilla.......små handkle til kjøkkenet. Må jo ha noe innearbeid når vårværet lar vente på seg....

Mia sa...

Herlige grytekluter - nyttige ting som man alltid har bruk for (bør lære meg det der selv, siden jeg aldrig har nok grytekulter, ser det ut som..)

Ninne sa...

Ååå, disse gryteklutene ser kjempedeilige ut! Finnes oppskriften på nettet, tro?
(Sikle silke...;)