søndag, mai 27, 2007

"Krukkejentene"

Jeg satt og bladde i et gammelt Hjemmet fra mai i fjor..og havnet på denne hjemme-hos artikkelen. Ulla Nævdal..en av "krukkejentene" fant jeg ut at det var etter å ha lest teksten. Og hun lager de mest fantastiske keramikk-krukker!!!
I found this article with these lovely cermaics in a magazine from last year. They were lovely!
Store og små, runde og firkantede...med all mulig dekor...små føtter og blondekant. Rett og slett fantastiske var de. Heeelt i min smak. Nå har jeg lett på nettet..og ikke funnet ut særlig mye mer..Fant ut at de kanskje selges i en butikk på Bekkestua; Pomelo conzept store. Er det noen som vet noe mer..eller som er flinkere til å lete på nettet enn jeg er? Å eie en eller ti slike krukker hadde vært en drøm;)))
Disse koppene hadde Ulla Nævdal på sitt frokostbord...de er fra Indiska...og var såååååå nydleige. Jeg rett og slett elsker slik keramikk som er lekker..med flott glasur, dekor, gull osv..
Har noen sett disse før? Jeg tror bare jeg har hørt om Indiska i København...men mulig det finnes i Norge også?

3 kommentarer:

Hilde C. sa...

De pottene så kjempefine ut. Indiska har åpnet to butikker i Oslo. God bedring med influensaen :-)

Mmmarianne sa...

Indiska har også butikk på Strømmen Storsenter. Der er jeg innom rett som det er, så jeg kan godt kikke etter koppene neste gang jeg er innom! :-)

God bedring med influensaen, ser jo ut som om du får godt stell! ;-)

Ulla B.N sa...

Hei du
Så koselig at du liker krukkene mine. Sender du meg din adr eller mailadr skal du få invitasjon til utstillingen vi planlegger å ha i Oslo i september.

Vennligst Ulla