mandag, mai 28, 2007

Spiral skjerf (a spiral scarf)


Fargen er klarerer rød enn det ser ut her. Har brukt litt over et nøste med Tova ullgarn. La opp et antall masker som skulle bli passe langt...og strikket såpass bredt at det ble passe. Brukte ikke noe oppskrift. Det ble iallefall voldsomt trangt på pinnen tilsutt..Målet var egentlig bare å få brukt noe ullegarn som lå i kurven. Jeg er flink om dagen..kjøper ikke noe nytt;)) og det skyldes ikke bare at butikkene har stengt i pinsen;))

10 kommentarer:

Hulda sa...

Så mange spennende bilder. Godt at du begynner å bli bedre. Flott at du fikk både roser og gotterier. :) Nydelig skjerf du har strikka. Fortsatt god bedring!

min sin lille tue sa...

Så fint skjerf du har laget. Skulle visst ha gjort noe med en pappeske med rester jeg også. Håper formen er bedre, hjalp vel litt med gave?

Henriette sa...

Skikkelig flott farge på det skjerfet ditt altså :)

RedRobin sa...

Nydelig rødfarge! Håper ikke det er sånn nesa di ser ut etter dagesvis med influensa...?

Håper du er på beina igjen, ha en super uke! :o)

paula sa...

Very pretty. Hope you are feeling better. I've had the same thing too.

Marianne sa...

Hei du!
Merkelig, for når jeg går inn på patternsentralen, så bare klikker jeg på linken til "ballband dishcloth" også kommer den opp - helt gratis...

Snåle greier.

Uansett, den er ikke vanskelig å strikke. En bruker liksom mønsteret de to første radene, også går det av seg selv! Kan sikkert sende en mail til deg etterhvert med hvordan jeg gjorde det "på norsk" :-)

Skal stikke innom Indiska ved første anledning! :-) (tar med kameramobilen ;-))

Viktoria sa...

Tack för kommentaren på min blogg!
Vilka underbart söta mini grytekluter!!
Mysig blogg!

Malinken sa...

Takk for fine kommentarer på bloggen min! Ser at du også har influensa.. Kan du skjønne hva man bruker alle de musklene til?? *ler* Godt at du har en god kjæreste som tar vare på deg.:-)
Skjerfet var kjempefint, flott rødfarge som liver opp.

Riktig god bedring til deg:-)

Anonym sa...

så fint med rødt skjerf :) håper du er i bedre form ,her herjer innfulensan også og vi som har klart oss i hele vinter ønsker deg god bedring hilsen bentesin

randi K design sa...

Dette skjerfet var veldig fint! Skulle ønske jeg var bedre til bruke opp rester!