onsdag, mai 23, 2007

Heklet veske (crochet bag)


Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal ordne håndtak på denne vesken;) Kan du hjelpe meg med gode ideer? Det startet som et prosjekt for å bruke opp restegarn i bomull, og en ide om å lage noe i sort og hvitt. Så langt har jeg kommet....Har tenkt på litt store firkantede håndtak i sort..tenkt på å hekle håndtak i hvitt eller sort..lange, korte? Ideer mottas med takk ;))
A cotton crochet bag. I have no ideas for how to end this project...what kinds of handels to put on. Do you have any ideas? This is a project to use more of my cotton yarn..;)

3 kommentarer:

Kaffekjerringa sa...

Hva med runde (full sirkel) håndtak? For ideer, prøv http://www.joann.com. Skriv inn 'handle' oppe til venstre i (Search).

Anne-Grethe sa...

Tøff veske! :-) Jeg tror jeg ville hatt lange sorte håndtak (skulderveske-type) - men så er jeg mest glad i skuldervesker, da!

Tussilago sa...

Takk for gode ideer til dere begge to;) Jeg har vært syk med influensa, og har ikke fått fartet så mye rundt.Tenkt jeg skal titte hva som finnes i hobbybutikken (fikk jo noen ideer ffra den nettsiden) og jeg skal sjekke hva jeg har liggende av sort garn..Vil ikke kjøpe noe nytt garn, slanker lageret.