torsdag, mai 10, 2007

Fra Sannas Butikk (from a web shop)

I dag kom pakken fra Sannas butikk. Jeg har ventet spent på denne...og syns den tok en evighet å frakte fra sør til nord. Det er ikke avsenders feil..men skyldes heller min tålmodighet;) Se så nydelig alt var innpakket inni esken...ikke rart jeg følte meg som ei bursdagsprinsesse;)
Today I recived the package from Sannas webshop. I`ve been waiting..not patient at all;) Look at how nice it all were wrapped inside the box.
Denne nydelige muggen var det første jeg fikk øye på i Sannas butikk, og det ble forelskelse ved første blikk. Fasongen er flott..de små blomstene i dekoren..og selvsagt den grønne fargen. Den er virkelig mye penere enn den ser ut på bildene her. Gleder meg til å finne et sted til den i vårt nye hjem;)
This was the first object I spotted in the web shop. I love the shape of this mug..the colour...

Disse tallerkenene skal få plass i den nye tallerken-hyllen jeg planlegger for vårt nye kjøkken. Vårt nye hus har snekkerbod på gårdsplassen, så der vil vi få muligheter til å drive med slike småsnekringsprosjekter som vi begge liker. Jeg fant oppskrift på en slik tallerkenhylle i det siste Landtliv.
These plates are going to fit nicely into the new shelf I am dreaming about for our new kitchen. I`ve found a pattern for it, and my housband and I are going to make it together..we both love wooworking.Flere kopper med brun dekor til samlingen min. Jeg har kjøpt 3 brun-mønstrede kopper tidligere, hos Annas hus. De er så nyyydelige. Fasongen er så flott på disse koppene..så lekre. Fargen er fine. Jeg er glad i engelsk-mønstrede kopper..og disse med brun dekor har jeg oppdaget at jeg liker spesiellt godt.
I love these decoratet cups in brown colours. I`ve alreday bought 3 pairs a bit like these from Annas hus. They look nice together.
Og se hvilken flott presang vi fikk fra butikken;))) En kjempeoverraskelse! To små sandkakeformer som vil passe perfekt på "sølv-fatet" jeg har samlet lysestaker til. Jeg ble virkelig glad for dette...en nydelig duk! Jeg hekler selv, men dette mønsteret har jeg aldri heklet. Fargen var nydelig! Tusen takk!
Sannas Butikk
Look what a lovely present I got from the shop!! Thank you!

2 kommentarer:

Hobbygåsa sa...

Så fine ting! Spennende å planlegge til nytt hus!

Solkatter & dammråttor sa...

Fina grejor du visar idag...önskar dej en trevlig helg!Kram!