torsdag, mai 21, 2009

Stemningsbilder fra vårt blå kjøkken. Jeg er ikke så flink til å dele bilder fra hjemmet vårt, ikke slik som så mange andre er her i blogglandia. Det er en altfor privat ting for meg...men i dag deler jeg noen bilder fra kjøkkenet. Vi bor i et stort gammelt hus på landet...med god plass..og kjøkkenet og spisekroken henger på et vis sammen. Disse bildene er fra den delen av kjøkkenet hvor vi har spisebordet, et stykke unna komfyr og kjøleskap. huff det ble kanskje enda mer uklart og forvirrende når jeg skulle forklare noe..

Vi har god plass, og det er en drøm å ha en divan i kjøkken kroken...et perfekt sted å hvile middag. Trekket på putene og divanen forandrere jeg etter årstidene. Nå på sommeren er det dongeri-trekke på divanen, og putene er sydd av forskjellige kjøkken-håndkle.


Blue moods from our kitchen.

5 kommentarer:

Litt av Mitt, Jorunn sa...

Tusen takk for hyggelig kommentar hos meg!!
Så koselig kjøkken du har :-) Syns det er så hyggelig og lunt med blått på kjøkkenet. Og FOR en utsikt du har fra vinduet! Nyydelig :-)
Ha en fin helg!!

in my garden sa...

Utsikten din fra kjøkken vinduet er helt missunnelses verdig.tøft å bruke kjøkken håndkler som pute trekk.

Malys krok sa...

Tusen takk for at du enda en gang har skrevet en koselig kommentar til meg! Ser flott ut på kjøkkenet ditt, og tenk at du har så god plass at du kan ha en divan der. Det må være deilig. Så smart med de putetrekkene av kjøkkenhåndkle! Blått og hvitt er så fint på denne tiden.Gardinene i samme stil. Flott alt sammen! God helg på ditt sommerkjøkken. Klem fra Margit.

Anonym sa...

Hei Takk for hilsen i min blogg Jeg er ikke så flink og skrive men jeg jør mitt beste Fine puter Det er så fint med stripete og rutet stoff God helg fra Bodil Må tilbake til lappeteknikk syingen.

Hulda sa...

Syns du hadde det skikkelig fint på kjøkkenet, fin gardinkappe. Den blomsten i blått likte jeg også godt. Søt. :)