søndag, april 15, 2007

Eggkurv (egg basket)

Jeg har shoppet på Husbruket, på Vinje,Bø i Vesterålen. De har egen hjemmeside på nettet, men den virket ikke sist jeg tittet. Kanskje likevel verd et besøk. Butikken har et godt utvalg av ting i vintage stil. Og de selger garn, både Alpakka og Sandnesgarn. Denne kurven til eggene/løken kjøpte jeg sist jeg var i butikken..blant mange andre ting;) det er rett og slett koselig å gå innafor døra i denne butikken, og jeg finner alltid noe jeg må ha med hjem.
I`ve been shopping at Husbruket, a shop in Bø i Vesterålen. I do like this shop. They have a lot og things in the vintage style. Last time I bought this basket for eggs, or onions ;)

2 kommentarer:

Hulda sa...

Den butikken høres så spennende ut! Det ble ikke noe av at vi kjørte dit i fjor sommer, men i år må vi ta oss en tur dit! Finner garantert noe flott der, jeg også. Jeg har akkurat lik kurv, kjøpte den fra Leonorah. De er fine de kurvene der. :)

Det er koselig å mate småfuglene. Ser at spurvene er blitt nesten tamme her, de flyr nesten ikke bort, når man går forbi dem. Koselig. :)

Lappeteppet ser ut til å bli flott! Kanskje du får det ferdig snart, og kan ha det ute i sommer. Godt å sitte under et teppe en sommerkveld. :)

rigmor sa...

Husbruket er en flott butikk. Pleier være innom der når jeg er hos min søster. Synd at ikke linken virket.