tirsdag, april 17, 2007

Søte dekorskåler (sweet decoration plates)


Gamle skåler jeg har hatt så lenge at jeg ikke engang husker når jeg fikk dem. Min mamma har alltid likt å kjøpe slike små søte ting til meg på antikvitetsbutikker og loppemarkeder. Det er vel først når jeg nå har blitt voksen selv at jeg ser hvor flotte de er. Jeg har alltid pyntet på rommet mitt med dem, men nå betyr de noe spesiellt for meg. Jeg har blitt inspirert av å titte i Huldas blogg til å vise frem noen av "skattene" mine, og det kommer fler etterhvert...
My mother always buy things like this for me when visiting antique shops and flea markets...she always has;) I`ve always chericed them..decorated my room with them..but as an adult I see another value in them;) I`ve been inspired by Huldas blogg to show some of my "treasures", and there is more to follow...

10 kommentarer:

Hulda sa...

Søte små ting du har der ja. :) Betlehemsstjerne er virkelig en fin blomst. Jeg hadde en ute i fjor sommer. Den blomstra hele sommeren nesten. Når jeg tok bort de visne blomstene kom det stadig vekk nye til.

Lev Landlig er virkelig et fint blad.. med masse tips og gode ideer. Jeg så også på den tallerkenhylla, og likte spesielt godt reportasjen fra kollonihagen. Var så fint det bedet de hadde laget der.

Det blir litt vanskelig å ta bilder av det fuglehuset, det er så langt opp på veggen. Det er bare et hull øverst på veggen, på innsiden har han laget denne kassen med glass i. Dere får det sikkert til. :)

Tanis sa...

Hei Tussilago.
Jeg kom tilfeldig over bloggen din ,egentlig på grunn av nanet ditt.For jeg har et tantebarn som var så glad i blomster når hun var liten,nå er hun 33 år.Men hun kom en dag til min far med en bukett "smørblomster"det er jo liksom ugress i hagen, så spurte hun farfaren sin om han viste hva disse blomstene heter på latin? Nei sa min far, den heter Tussilago Farfara sa den lille piken på 3år og min far fikk helt hakeslipp.Han glemte det aldri ,og han var så stolt av sitt barnebarn.
Om du er glad i gamle ting ,så ta et besøk hos meg jeg har lagt ut mange bilder av gamle ting.

Tussilago sa...

Hei tanis;
takk for en kjempesøt historie om Tussilago navnet...
mitt forhold til denne blomsten knytter seg også til barndommen...til noen av de aller eldste minnene jeg har;) gode minner;)
Jeg vet ikke om du titter inn hit igjen..men jeg skulle jo så gjerne tittet i bloggen din, men uten at du legger igjen en adresse, så finner jeg den ikke...

RedRobin sa...

Hei! Så artige ting du viser frem. Skikkelig sukkersøte jenteting. :o))

Tanis har forresten følgende bloggadresse: http://tanis48.blogs.no
Hun har skikkelig grønne fingre, kan du tro!! :o)

Ha en fin onsdag! :o)

JULIE K sa...

Så fine skatter du hadde her da. Ja det er jo ofte sånn at man etterhvert ser hvor mange skatter man egentlig har. Har selv funnet fram saker etter mormor som jeg egentlig ikke brydde meg så mye om før, men som nå er blitt skatter for meg : )

Tanis sa...

Det var koselig at du var på besøk,jeg tror også at vi har mange felles interesser.Jeg er glad i gamle ting,men de må være pene.Ellers liker jeg å reise og er selfølgelig glad i sol,sommer,og blomster.Her i bloggen er det så mye fint å se,mange hyggelige mennesker med mange forskjellige interesser.
Jeg ønsker deg en fin helg hilsen Tanis

moderncountry sa...

Hei og takk fro besøk på siden min:) Ja, Hulda har vist mye flott i bloggen sin, og det gjør jammen du og :) Nydelige skåler! Bladet Lev Lantlig så veldig interessant ut, det må jeg sjekke. Takk for tipset! Ha en fin helg :)

Mia sa...

Nydelige skåler. Den med rosene var spesielt vakker (og nå er jeg jo også veldig glad i roser da...) Koselig at du besøkte bloggen min også. Takk for hyggelig kommentar.

Anka sa...

Søte skåler, det er jo kjekt at vi endrer oss med årene, og forandrer oss. Og at vi har bloggene som vi kan hente inspirasjon fra.
Kjenner at jeg har lyst til å lage kjempemasse som jeg får ideer fra bloggene. Gøy.
Ønsker deg ei flott helg.

Tussilago sa...

Jeg blir så glad av å lese alle meldingene dere skriver her...
takk skal dere ha alle sammen;))