mandag, april 16, 2007

leieboere...(tenants..)

Ja, faktisk..Nå er det leieboere i full fart med å flytte inn i den ene fuglekassen...ikke mer enn maks 1,5 døgn etter at de ble hengt opp;) Med andre ord er behovet for boliger stort i dette strøket...og/eller det er et attraktivt strøk å bo i;)) Jeg syns det er sååå morsomt!!
Yes..belive it or not...less than 36 hours since we put up the birdhouses, and someone (a bird) is moowing into one of them!! It is a lot of fun, I think! It makes me happy;)) I suppose there must be a very high demand for apartments/houses is this area..

4 kommentarer:

Turid sa...

Husk at du ikke må skru opp prisene om utleie markedet er stort-ha ha.
Ha en fin dag du og småfuglene dine!

Hulda sa...

Så artig!Foreldrene mine har flere fuglekasser. En er på garasjeveggen, helt øverst. Faren min har laget hull i veggen, på innsiden av garasjen er fuglehuset. Det har han laget av vindusglass, slik at man kan se når de bygger, har sett fugleungene også der. Veldig koselig. :)

Tussilago sa...

Ja..dette er kjempespennende, syns vi begge;))
Hulda; jeg syns din fars fuglekasse-ideer var supre! Kan du ta bilder og legge i bloggen din???

Hilde C. sa...

Så koselig at dere har fått leieboere allerede. Samboeren min trålet internet for å finne ut av dette med fuglekassebygging. Der sto det at kassene måtte henges opp høsten før, for at fuglene skulle venne seg til kassene før de ville flytte inn. Her flyttet et fuglepar inn etter en uke, og altså enda kjappere hos deg. Fuglene surfer vel ikke på internett, så de er vel ikke klar over at de skulle vente... ;-)