mandag, april 23, 2007

Vårblomster (spring flowers)

Dette er den aller første krokusen som titter opp av marken her i hagen vår. Hvilke fryd for øyet. En modig gjeng dette...og virkelig standhaftig er det, som har holdt seg gjennom både ett og to snefall. Imponerende er det!! I dag er det vår ute..med sol og varme helt opp i 6 plussgrader i skyggen..men så sent som i går snødde det, og da sto disse små og hutret litt...men er like fine i dag!! Er det rart man blir glad i dem?
These are the first spring flowers in our garden this year. We still have snowy weather every other day...but today it`s been warm (pluss 6 celsius) and sunny, so now they get to look real lovely. They`ve been holding out two periods of snow now...Any wonder they bring sutch joy?

8 kommentarer:

Mia sa...

Krokusen er en herlig blomst. Skjønner egentlig ikke hvorfor jeg ikke har flere i hagen min... Må gjøre noe med det til neste vår. Håper dere er ferdig med snø for i vår (ikke for det, vi fikk litt natt til igår, vi også, men borte ble det fort, heldigvis)

Hulda sa...

Fint med krokus, ja. Her blomstrer det også fint nå. Den hekla potteskjuleren ble jo virkelig fin!

RedRobin sa...

Krokus er en fin ting å ha i hagen. Ypperlig for våren i Norge ihvertfall...*fnis*

Håper det er slutt på vinter'n hos deg nå - - ha en fin VÅRdag!! :o)

Hemma på landet sa...

Vacker bild. Kram Stina

anka sa...

Kokusen er flott, her tørr den ikke stikke hode opp av jorda enda hihi. Men med litt varme nå så kommern.
Ha en flott kveld.

Hulda sa...

Korsn går det med eksamen? Ka e det du studere? Lykke til! :)

Tussilago sa...

Takk for alle hyggelige kommentarer. det er sååååå gøy å få meldinger i bloggen;))
Hulda; skal sende deg en mail...

Anne-Grethe sa...

Koselig vårstemning på bloggen din - og mye fint du har laget! Den strikkede blomsterpotten var jo kjempetøff! :-) Og den heklede babyjakka var også veldig fin. Tusen takk for titten - stikker nok innom igjen senere! Ha en fin dag!