søndag, april 15, 2007

Fuglekasser (bird houses)


Så er fuglekassene på plass på uthuset. Min kjære har snekret dem "i full fart", og hengt dem opp allerede før de ble beiset...slik at de kunne være klare til å ta imot leieboere så tidlig som mulig. Planen videre er at de skal beises i samme grå farge som uthuset. Han laget også et stilig foringsbrett, med skråtak og det hele..som ble plassert i nærheten av kjøkkenvinduet. Vi har masse småfugler rundt huset..og det blir spennende å følge med hvem som flytter inn i kassene;)
My housband made these bird houses in a swift...and also a feeding house he put below the kitchen window. The plan is to paint the bird houses in the same grey colour as the garden-house. So..now we`ll just have to wait and see who`s mooving in;)

7 kommentarer:

HeiGrim sa...

Koselig med fugleliv rundt huset, det synes katta og.....huffhuff!
Det lukter maling hos meg også.....hvit selvfølgelig, det tar vist aldri slutt.....stadig nye prosjekter! Ha ei fin uke til deg!

Turid sa...

Trivelig med fuglekasser nært huset, så akkurat nå i morges at stæren driver å omregulerer i kassen her hos oss- det er vel de samme som kommer hvert år , men han hiv vel ut alt det gamle fra i fjor. Sikkert like glad i en skikkelig vårlig rundvask han og, selv om æ slit litt med entusiasmen akkurat der. Eggekurven som du har vist frem var flott, jammen ikke enkelt å finne slike i butikkene, har leita lemge...Ha en go dag.

Tussilago sa...

Hei Turid.
Ang den eggkurven...
jeg er helt sikker på at Husbruket kan sende i posten til deg hvis du tar kontakt med dem!!
Jeg vet de har tenkt de skulle starte nettbutikk, men har vel ikke kommet så langt enda...Servicen er iallefall på topp!!

Hulda sa...

Så fine fuglekasser han har laget, blir artig med småfugler der. :) Så fint det du maler blir da! Det nederste bordet var virkelig flott med hylla under.

Tussilago sa...

Hulda;
takk...Det med malinga er ikke så enkelt syns jeg..redd for at det skal bli "dråper" når jeg maler. Huset vi pusser opp som fristed har masse gamle møbler..og det er spennende å gjore endringer på dem;)

Marianne G sa...

Så koselig med nye fuglekasser. Får håpe at du får nye leieboere fort nå, da :-)

Liv Nora Lein sa...

Så koselig en blogg du har, og når jeg så disse fuglekassene falt jeg fullstendig. Jeg er også sånn "naturbarn" som setter pris på småfuglene. Jeg har ikke mindre enn tre matbrett, og på hytta har barnebarna fått hjelp til å sette opp fuglekasser, så der ser jeg på livets gang !
Men alt på bloggen din så så koselig ut, - !!!!
Takk for hilsen i gjesteboka mi.